Автор
Woman.bg

Те разкриха кои са най-лудите неща, които са правили в леглото

Независимо дали сте фен на смелите експерименти в секса, или сте традиционалист, залагащ на класиката в жанра (разбирайте мисионерската поза), със сигурност ще ви бъде любопитно да хвърлите по едно воайорско око на признанията и лудите откровения на няколко млади ентусиасти, които без свян ни разкриха своите преживелици от сексуалния си живот. В това число - и неподозираните си открития, направени в леглото от тях до този момент.

1. "Винаги сме практикували нормален секс и все сме се шегували, че нищо друго не би ни накарало да се чувстваме по-добре от стандартните и познати на всички секс пози. Един ден обаче, както се вихрихме двамата в леглото, тя ме погледна в очите и каза, че иска да се изпишка върху мен. Засмях се, защото помислих, че се шегува. Но тя беше напълно сериозна. Е, направи го, въпреки че това не е моят начин да се чувствам върховно в леглото. Винаги сме били привърженици на конвенционалния секс" - Радослав, 29 г.

2. "Моят годеник и аз опитахме тройка с още една жена в леглото. Разбира се, като спазихме всички хигиенни изисквания за това. Беше забавно, но не мисля, че на този етап от живота си отново бих го направила." - Елена, 28 г.

3. "От време на време практикуваме секс в тематични облекла – например тя се облича като стюардеса, а аз като полицай или пожарникар. Особено ме възбужда костюмът й на медицинска сестра. Правим го забавление и за поддържане на любовната искра. Супер е, повярвайте ми.“ - Мартин, 30 г.

4. "Съпругата ми и аз отидохме на оргия веднъж. Един приятел на каза, че можем да опитаме с уверението, че ако не ни хареса, винаги можем да спрем. В началото и двамата се чувствахме малко сконфузно и се ревнувахме един от друг. Не искахме да се гледаме, докато единият от двамата правеше секс с други хора. Постепенно обаче се отпуснахме и се отдадохме на страстта. Дори стана още по-възбуждащо. Накрая обаче и двамата заключихме, че това не беше нашата сцена." - Стефан, 28 г.

5. "Ние сме доста опитни. Един ден си купихме белезници от секс магазин. Готино е с тях. Пробвайте." - Рада, 28 г.

6. "Най-лудото ни секс преживяване е свързано с медения ни месец. Една нощ правехме секс в хотелската стая. И така до един момент, в който осъзнахме, че през цялото време сме го правели на светната лампа и на отворени завеси. Не липсваше, разбира се, и публика. Всички бяха наизскачали по терасите, за да гледат нашето представление. А като добавя и факта, че хотелът имаше U-образна форма, сами можете да си представите какво стълпотворение се беше натрупало навън. А най-интересното е, че не спряхме. Продължихме да правим секс със същия интензитет. Хаха, никога няма да забравя този момент. Беше истинска лудост!" - Константин, 27 г.

7. "Публикувахме в интернет няколко снимки и видеоклипове, на които правим секс. Направихме го с идеята да доставим наслада и на други хора по този начин. Спряхме обаче да правим това, след като един познат ни разпозна. Решихме да не поемаме повече никакви рискове." - Андрей, 29 г.

Четете още: За какво си фантазира всеки загорял за секс мъж?