Теди Кацарова отново се среща с тв водещия Георги Любенов, с когото въртеше любов преди повече от 10 години. Певицата и звездата от БНТ пак са затоплили отношенията си. Те често могат да бъдат засечени в софийските заведения на чаша вино, докато водят задушевни разговори на четири очи, пише Plovdiv24.bg.

След като преди 3 години мина 40-те, Теди Кацарова реши да отвори нова страница в живота си. Певицата, която беше доста напълняла и откровено се беше занемарила, оставайки без постоянно мъжко присъствие край себе си в продължение на години, предприе драстична промяна в начина си на живот. Тя мина на строг хранителен режим, започна да тренира редовно, влезе във форма, а като следствие от това самочувствието ѝ естествено се повиши.

View post on Instagram
 


В резултат на тази промяна дъщерята на Силвия Кацарова се превърна в мощен магнит за мъжете, а в частност – за бившето си гадже Георги Любенов. През 2010-а се разчу, че водещият и певицата са двойка. Тази връзка обаче не продължи дълго. Макар че след раздялата си те запазиха добрите си отношения, твърдейки, че продължават да са си много близки, срещите им се случваха рядко и основно по работа. Явно обаче старата искра не е угаснала напълно, а е продължила да тлее. И днес – 11 години след първия си опит да бъдат заедно, Теди и Жоро отново се срещат.

Двойката бе засечена от репортер на "Уикенд" преди дни в един от популярните сред артистите ресторанти в центъра на София. От пръв поглед личеше колко добре се чувстват заедно бившите гаджета. Те разговаряха оживено и се смееха, като не обръщаха почти никакво внимание на хората около себе си. И макар да се въздържаха от прекалено очевидни интимности, отдалече личеше, че е химията между тях не е изчезнала.

View post on Instagram
 


Самата Теди не крие, че от известно време има мъж до себе си. Тя обаче отказва да разкрие неговата самоличност. Твърди, че предпочита да запази подобна информация само за себе си и най-близките си хора. Жоро пък никога не е давал прекалена гласност на своя личен живот. Дали пък именно той не е новият-стар любим на Теди? Запознати твърдят, че срещата между двамата, на която репортерът стана свидетел, не е инцидентна. Напоследък те често са забелязвани да споделят обща маса в столичните заведения.

Но упорито твърдят, че не ги свързва нищо повече от обикновено приятелство. Възможно ли е бивши гаджета да бъдат толкова добри приятели. Всеки психолог би потвърдил, че ако между двама души е имало страст, тя трудно би могла да се превърне в чисто приятелство на който и да е следващ етап от тяхното познанство.

Теди Кацарова има един неуспешен брак зад гърба си, заради който от години се старае да пази в тайна личния си живот. Певицата се омъжва за финландец още когато е на 22 години. Бракът ѝ просъществува 9 години и приключва с развод. Младата жена тогава споделя, че съпругът ѝ Макс имал склонност към злоупотреба с алкохол, бил избухлив спрямо хората около себе си, включително спрямо собствените ѝ родители, непрекъснато я тормозел и се опитвал да я потиска на основата на нейния български произход.

Той мразел страната ни и искал да отдели жена си от нейните корени. Колкото и да се опитвала да поддържа връзката си, родната звезда не издържала на лошото отношение на съпруга си и накрая го напуснала. Тя никога не е крила, че след развода е била далеч по-щастлива отколкото по време на брака си. Клюките около раздялата ѝ с Макс обаче са били като обеца на ухото ѝ. Оттогава насам Теди се старае да не вдига прекалено много шум около своите връзки.

View post on Instagram
 

Четете още: Адел на седмото небе от щастие с новия мъж до себе си