Тест: Кога ще срещнете голямата си любов според датата на раждане?

Нумерологията е наука за числата и влиянието им върху нашата съдба. Ако напоследък ви вълнува въпроса кога най-накрая ще срещнете голямата си любов, ние ви даваме отговора. Към датата си на раждане прибавете числото на деня. Например, ако сте родени на 24.02.1995, а денят е бил петък, ще получите: 32 + 5 = 10, а 1 + 0 = 1. И така...

Едно: Любовта е буквално на съседния ъгъл. Личният ви живот ще се промени тотално само до половин година. Вероятно вие дори не забелязвате човека в момента. Може да е ваш много добър приятел или таен ухажор. Но едно е сигурно, съвсем скоро ще го разберете.

Две: Срещата ви с голямата любов ще се случи в рамките на година. Според нумерологичните тайни, тя ще бъде свързана с работна среща. Първоначално няма да харесате човека, защото сте твърде еднакви като характери. Но след това ще се влюбите в него. И няма да ви бъде скучно.


Три: Личният ви живот ще се промени тогава, когато станете готови за това. И когато го пожелаете истински. Едно е сигурно – отношенията ви ще се развият твърде бързо. Ако сте романтична натура, то промените ще бъдат преди всичко за вас.

Четири: Не изпускайте шанса. И бъдете открити за нови запознанства. Любовта е съвсем наблизо. Ярка, бурна, романтична. Буквално ще ви зашемети.

Пет:
Всичко зависи от вашите желания. Ще срещнете любовта с помощта на приятелка. Възможно е да сте слушали за човека, дори да сте го срещали няколко пъти, но нещо да е попречило на развитието на отношенията ви...


Шест: Ще срещнете своя човек на парти или на някакво социално събитие. И веднага ще разберете, че е той/тя. Отношенията ви обаче ще се развият бавно. Възможно е дори да срещнете друг след това. Но най-важното е да се запасите с търпение

Седем: До пет години истинската любов ще кацне на рамото ви. Възможно е да ви се наложи да се борите за нея. Възможно е да попаднете в любовен триъгълник. Но нали знаете – понякога в любовта е като на война, трябва да заявите своето...


Осем:
Всичко е във вашите ръце. Запознанството може да се случи след броени дни, седмици, месеци. Най-важното е да не се страхувате да общувате с нови хора. Възможно е срещата да бъде и виртуална. Но обикновеното общуване ще се превърне в приятелство, а след това и в любов.

Девет:
До няколко месеца любовта ще почука на вратата ви. И тя ще бъде съдбовна. Първоначално ще започне като бизнес отношения, но след това ще погледнете на човека с нови очи и всичко ще се промени.