Автор
Woman.bg

Тези трикчета ще го накарат да ви обича за цял живот

Мъжът може да обича силно и истински, стига да знаете как да задържите вниманието му за дълго време и да го накарате да се чувства значим. Има някои малки, но проверени трикчета, с които да го накарате да е луд по вас за много дълго време.

Покажете, че ви интересува какво се случва с него



Това е много важно за мъжете. Представителите от силния пол искат да знаят, че жената, с която са в момента, я е грижа за тях. И най-важното - показвайте му, че ви интересува как е минал денят му, какво му се е случило, какво го е ядосало... И още по-важно - винаги бъдете на негова страна! Това е важно, защото, ако се отнасяте към проблемите му с разбиране, той ще види съюзник във ваше лице, с когото може да говори за всичко и да споделя повече.

В мъжка риза

Много мъже, дори и да не си го признават, обожават, когато любимата им жена е облякла някоя от ризите им. Разбира се, едва ли ще тръгне с нея из улицата, но у дома може. В мъжките очи момиче в "неговата" риза (става и тениска) изглежда много секси. Освен това, носейки негова дреха, мъжът има чувството, че дамата до него му принадлежи изцяло.

Докажете, че му вярвате

Жените често са склонни да изпадат в истерии заради ревност и недоверие. Опитайте да озаптите емоциите. Всеки човек има нужда от лично пространство и свобода. Запомнете - това, че сте заедно, не означава, че някой ви принадлежи. Дайте на човека до вас възможност да не губи своите контакти, да се вижда с приятели, роднини и колеги сам. Това е нещото, което ще го впечатли. Бъдете сигурни. А самите вие се отпуснете и не си мислете, че ако вие не сте плътно до него - нещо ще се случи. Научвайки се да водите такава връзка, и вашето съзнание ще е по-спокойно.

Повод за гордост

Знайте, че мъжете обичат да се гордеят с жената до себе си. Затова не спирайте да се развивате в сферата, в която работите, или пък тръгнете на даден курс спрямо интересите, които имате. Развивайте се и това няма да остане незабелязано от най-близкия ви човек. Със сигурност ще помогне да изглеждате значима в очите му.

Общи занимания

Опитайте да разнообразите връзката си чрез общи занимания, които не са свързани с работа. Карайте колело, плувайте, спортувайте, снимайте се. Правете го заедно! През свободното си време се старайте да ви е приятно и да вършите нещо, което ще ви разведри и развесели. Не стойте у дома, забавлявайте се навън. Има толкова много възможности и места, на които да отидете.