Типове мъжка любов

14 октомври 2011 | 13:36
46878
11
11

На планетата има различни мъже – някои са мачовци, мамини синчета, други пък са луди ревнивци.

Всеки в зависимост от характера си обича по различен начин, а мъжката любов може да бъде разделена на няколко типа.

1. Жертвена любов – един мъж, готов да постави света в краката ви, а в замяна не иска нищо. Такива господа изпитват всепоглъщаща нужда да показват своята грижа и внимание.

2. Изпепеляваща любов - изразяваща се в силно сексуално желание. Такива мачовци не губят време в романтични обяснения. Те са водени от сексуалния инстинкт. Най-често, ако имате такъв партньор, той ще е безразличен към вътрешните ви качества. Любовта за него е игра, а вие сте наградата. Тези мъже са големи егоисти, интересуват се само от собствените си желания и нужди. С тях можете да завъртите краткосрочна афера, без намек за сериозна връзка.

3. Истинска любов – рядко срещан тип мъжка любов. Можете да говорите с него в продължение на часове. Той слуша с интерес проблемите ви и действително е съпричастен. Той не бърза да ви вкара в леглото, а оценява вашите чувства.

4. Любовта като фикс идея – безгранична обич, граничеща с лудост. Тези мъже смесват дивата страст и лудата ревност. С такава любов можете да изпитате доста болка. Светът ще се върти около него, а вие винаги ще му бъдете длъжна. Подобни връзки обикновено завършват драматично.

5. Любовта като сътрудничество и партньорство – тази любов се базира на доверието. Той не се колебае да споделя с вас проблемите си и очаква същото от вас. Всичко е гладко и спокойно, без възходи и падения. Стабилността е мотото на този тип връзки. Има един недостатък – знаете всичко един за друг и можете бързо да се отегчите, пише БГНЕС.

Още по темата

Коментари

1 Хм
  14 октомври 2011 | 14:35 отговор
 

Толкова повърхностно написано! Все едно за третокласници, а не за възрастни. И такъв тип любов като първата не съществува. Всеки като дава нещо, очаква нещо, дори и това да е благодарност, оценяване и признателност. Иначе има някакви много сериозни психологически и емоционални проблеми и явно си пада мазохист.

 

Добави Коментар

Най-четени