Автор
Woman.bg

Той ѝ каза, че вече не е красива. Ето как му отговори тя...

Когато изневярата почука на вратата, идва края на семейния живот. Лъжата, тайните и предателството убиват любовта. Повечето жени не са склони да простят изневярата на половинката си, болката от предателството е прекалено голяма. Някои не намират сили да напуснат неверника, но има и такива, които успяват да съхранят връзката си.
Такава е историята на Виктория, която се развежда с Иван след 7-годишен съвместен живот. Двамата имат трима сина, най-малкият е в 9 клас. Вики признава, че е научила твърде късно за изневярата на половинката си.

Преди да се омъжи за Иван, Виктория изглеждала зашеметяващо. Трите раждания обаче си казали думата и с течение на годините, съпругата загубила перфектната си форма. Иван вече не ѝ обръщал внимание и все по-често се заглеждал по чужди жени. В един момент той се пречупил и си хванал любовница. Решил да признае на жена си и да напусне семейството. Изчакал децата да излязат и започнал неприятния разговор.

Въпреки решителността си, Иван така и не могъл да каже на Вики за другата жена. Нещо вътре не му позволило да изрече истината. Може би това се дължало на хубавите спомени, или пък на факта, че любовта му към съпругата му все още била жива. Затова просто ѝ казал, че чувствата му вече са охладнели и е решил да започне нов живот. Но Виктория не била от жените, които си затварят очите пред изневерите. Тя помълчала няколко минути и решила да му каже няколко важни неща, преди да го загуби завинаги.

„Знам, че вече не се грижа за себе си и съм загубила предишния си сексапил. Годините също са се отразили върху външния ми вид. Толкова те обичах, че се съгласих да живея с теб в трудни условия. Често парите не ни достигаха. Толкова те обичах, че се съгласих да живея с теб в трудни времена. Щастлива съм, че ме дари с деца. Не зная дали някоя друга жена ще те обича толкова много, че да се съгласи да е с теб и в трудни моменти, а не само когато ти си на върха. Все още те обичам много и съм съгласна да живея при всякакви условия, само и само да съм до теб", признала Вики.

Тези думи пронизали Иван право в сърцето. Изведнъж се замислил, че другите жени в живота му са се появили, едва след като започнал да се издига в кариерата и да печели добри пари.
Но ще сподели ли любовницата с него и трудностите? Ще може ли някоя друга да повярва в него така, както е направила някога жена му? Той стоял и мълчал. След това погледнал жена си в очите и отново се влюбил в нея. „Просто исках да те накарам отново да помислиш за себе си. А се оказа, че те обвинявам. Прости ми! Все още те обичам", отронил Иван. Ето как с искреност и любов Виктория успяла да съхрани брака си.

* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!