Знаем, че мъжете често са трудни за разгадаване, когато става дума за любовни отношения. Или може би ще е по-вярно, ако кажем, че ние дамите имаме склонността да усложняваме нещата и затова не ни е чак толкова лесно да забележим очевидното. Господата рядко използват силни думи, за да изразят истинските си чувства, истината за техните намерения към вас, можете да забележите в жестовете, които правят. Ето 5 неща, които всеки влюбен до уши мъж прави за жената, която е пленила сърцето му:

Съобразява графика си с вас

Ако той е влюбен във вас, натовареният ви график няма да е пречка за него да се виждате. Напротив, той ще направи всичко възможно, за да си открадне малко време с вас. Който иска да ви види, ще го направи, независимо колко е заети или дали искате да се видите в по-неудобен за него момент. Ако забележите, че той прави размествания в задачките си, за да се видите, можете да не се съмнявате, че човекът има сериозни намерения.

Запознава ви с приятелите си

Няма мъж на планетата, който не би се похвалил с жената, в която е влюбен. Ако излизате сравнително отскоро и вече сте се запознали с част от приятелите му и близките му вече знаят за отношенията ви, то определено не сте му безразлична и прави планове за бъдещето ви. Никой не би ви показал на обкръжението си, ако не е влюбен и не желае да имате продължителни, сериозни отношения.

Консултира се с вас за всичко

Ако един мъж е влюбен във вас, със сигурност ще потърси одобрението ви, без значение за какво става дума. Дори и да е за нещо, което е съвсем незначително на пръв поглед. За него винаги има значение вашето мнение, защото изпитва по-дълбоки чувства към вас и иска да ви опознае максимално.

Изненадва ви

Най-сладкият жест на внимание, който един мъж може да ви демонстрира. И не е необходимо да е грандиозен подарък или заря в небето за рождения ви ден, а просто цвете или малък подарък, който знае, че ще ви зарадва. Оценете го, няма да го направи за абсолютно никоя друга, защото вие сте неговото момиче.

Малко ви дразни

Много мъже, които изпитват чувства към една жена, искат да я накарат да ревнува. А много често и ние дамите прибягваме към този метод, за да се почувстваме още по-желани от обекта на вниманието ни. Затова следващият път, в който забележите, че той прегръща друга пред вас или прави нещо подобно, то най-вероятно е нарочно, с цел да се подразните и амбицирате.

Четете още: Коцето изповяда чувствата си към старата любов Райна