Един от вечните въпроси, които всяка дама си задава, когато е във връзка, несъмнено е дали половинката ѝ е вярна и дали пък не е склонна да ѝ изневери. Е, днес подбрахме за вас трите признака, че един мъж изневерява. Да видим кои са те и ако пропускаме някой, не се колебайте да го добавите в коментарите.

Твърди, че изневярата е нещо обичайно

Това е голяма червена лампичка, особено ако знаете, че доскоро не е бил на подобно мнение. Като ви казва, че за него изневярата е нещо съвсем човешко и хората са полигамни, то най-вероятно опитва да се отърве чувството си за вина и има защо да се притеснявате. Разбира се, не можете да бъдете напълно сигурни, че той ви изневерява само по този знак, но ако ви уверява, че изневярата е нещо съвсем естествено, тогава е напълно склонен да го направи. Тук трябва да уточним, че човешката природа наистина не е моногамна, но когато човек получава всичко, от което има нужда във връзката си и е щастлив, той няма нужда да говори по тази тема.

Изведнъж е станал толкова потаен

Вече крие телефона и компютъра си от вас? Сменил е дори паролите си, за да не можете да надникнете в съобщенията му, ама за нищо на света. Да, там определено се случва нещо, което ако видите, може дори да го напуснете. В противен случай защо ще се налага да променя навиците си и да крие телефона си от вас, ако довчера не го е правил? Много е вероятно да става дума за изневяра.

Напоследък е станал много раздразнителен

Първо - защото изпитва вина към вас и прави всичко възможно да не го разберете. Второ - защото има и друг обект на внимание, а вие го отвличате от него. Честата промяна на настроенията, в които се прокрадват безразличие, гняв, любов, раздразнение, обикновено означава, че в живота му се е появил и друг човек.

Четете още: 7 съвета как да намерим любовта от една жена, която има всичко