Автор
Ива Петрова

Топ 10 на най-глупавите причини за раздяла

Двойките не винаги се разделят заради сериозни неща като изневяра, скандали или тотална несъвместимост на характерите. Някои връзки приключват поради съвсем нелепи причини като ядене на риба или навик на партньора да мига бавно. Когато влюбените не ги свързват сериозни и дълбоки чувства, и най-малката дреболия може да стане удобен повод за късане...

Събрахме за вас най-забавните истории за нелепи раздели. А може би и вие сте имали подобни случаи в личния си живот? Споделете в коментарите!

1. „Вечеряхме в ресторант, когато тя ми заяви, че трябва да се разделим заради... рибата. „Няма да можем да се оженим, нали си алергичен към риба“, каза тя. Тоест, тя предпочете любимата си риба-тон пред мен. Когато разказвам тази история на приятели, те не могат да сдържат смеха си, но ме уверяват, че така е по-добре, отколкото да живея с жена, която обича рибата-тон повече от мен“.

2. „Реших да се разделя с приятелката си, защото тя живееше на десетия етаж и асансьорът в блока й постоянно не работеше. Прости ми, мила!“.


3. „Бившият ми приятел постоянно въздишаше, когато не знаеше какво да ми отговори. Освен това имаше навика да мига бавно. Не издържах и го напуснах“.

4. „Бащата на бившата ми приятелка спечели голяма сума от лотарията. Няколко дни след това събитие тя ми се обади и каза, че вече не може да излиза с обикновено момче като мен. За пръв път бях зарязан, заради пари“.

5. „Тя ми казваше, че обожава Red Hot Chili Peppers, а когато по радиото пуснаха най-известната им песен, тя рече, че парчето е на Limp Bizkit. След това се разделихме“.

6. „Той заяви, че не иска да ме види повече, когато му казах, че не знам кои са Александър Овечкин и Евгений Малкин. Сега вече знам, но е късно“.

7. „Веднъж по погрешка нарекох котарака на приятелката си с името на котарака на бившата ми. Новата ми любима попита защо му викам така. Казах й истината, което явно беше фатална грешка. Сега вече и тя ми е бивша“.

8. „Той ме заряза, защото му изневерих... в съня му! Без коментар“.


9. „И двамата обожавахме „Игра на тронове“. Когато излязоха последните епизоди, той ги изгледа сам, без мен. Всичко беше наред, докато не ми спойлна гледането, издавайки как ще свърши сериалът. След това вече не можех да ходя с него“.

10. „През 2009 г. тогавашният ми приятел хвана свински грип. Когато разбрах за това, го помолих да не ме доближава няколко седмици след оздравяването си. Той се разсърди, че не съм го подкрепила, когато е имал нужда от помощ и съчувствие. Разделихме се. След като приключи пандемията от свински грип, той ми писа, че съм ненормална и параноичка. В светлината на последните събития с коронавируса обаче разбирам, че съм постъпила правилно тогава“.