Автор
Woman.bg

Топ 5 пози, ако партньорът ви има малък член!

Всички сме чували максимата, че размерът няма значение и това е точно така.

Дори и най-надареният представител на мъжкия пол няма да докара до оргазъм половинката си, ако му липсва добра техника и отдаденост.

Но дори и дължината на достойнството да не е пряко свързана с честота и силата на оргазма, трябва да признаем, че понякога прекалено малкият член може да затрудни достигането на партньорката до заветното "О".

Спокойно, дами, ако любимият ви е с неособено дълъг член, това далеч не значи, че няма да изпитате оргазъм с главно О. Просто приложете някоя от следните пози и бъдете сигурни, че стенанията от удоволствие в леглото са ви гарантирани.

Крака върху раменете

Позата с високо вдигнати нагоре крака са гаранция за разтърсващ оргазъм. Има два варианта за изпълнение - краката ви може да са разкрачени и единият да е поставен върху лявото рамо, а другият върху дясното, а може и да са събрани и поставени върху едното рамо. И в двата случая усещането ще бъде за по-дълбоко проникване от обичайното, тъй като в тази поза се скъсява вагиналният канал.

Освен това при V-образната поза, с каквото име е известно този тип проникване, е налице и допълнителна стимулация на клитора и срамните устни, което е предпоставка за силен клиторен оргазъм.

Усещането за по-дълбоко проникване и стимулация на G-точката може да се постигне, ако изпълнявайки тази поза, добавите възглавница под таза.

На ръба

Мъжът сяда на ръба на леглото, като се подпира на лактите, а жената го възсяда. Поза, която отново предопределя проникването да бъде по-дълбоко, а освен това интимните част на партньорката отново се стимулират от триенето на телата. Плюс също така е, че и двамата любовници имат възможността да определят темпото и натиска.

Кучешката

Любима на мъжете поза, която обаче набира своите привърженици и сред дамите, тъй като позволява стимулация на G-точката. За да се случи това обаче, жената трябва да е с глава и рамене, силно наведени напред, а тазът да е изнесен назад и нагоре.

Освен това, самата поза на телата предоставя възможността за пълно и дълбоко проникване на пениса.

Ездачката

Тази поза също е добър вариант, ако половинката ви не е особено надарен, защото силата за определяне на темпото е изцяло във вас. Вие контролирате както бързината, така и степента на проникване.

Мида

Легнете по гръб и вдигнете крака към гърдите. Тази поза ще предостави на любимия ви възможността да проникне дълбоко във вас и да ви докара до разтърсващ оргазъм.