Топ експерт по връзките: Сексът на първа среща е най-доброто решение

18 януари 2023 | 17:20
1632
1
снимки: Unsplash
1

Сигурно много пъти сте чували, че сексът на първа среща е тема табу за повечето дами. Ако някоя жена, видиш ли, се поддаде на чара на мъжа още на първа среща и се стигне до полов контакт още преди връзката да е започнала, значи той ще загуби интерес към нея и отношенията са обречени. Да, ама не!

Според топ експерта по връзките, Рейчъл Райт, развенча всички митове около секса на първа среща и категорично заяви, че няма "правилен момент" за първия полов контакт. И дори ако това се случи на първа среща, е още по-добре, защото по този начин партньорите много бързо ще разберат дали искат да продължат отношенията си и дали си пасват в леглото. Което, съгласете се, си е много важна част от всяка връзка.

жена

Рейчъл Райт определя секса като най-смисленото преживяване между мъж и жена, което носи и удоволствие. И няма никаква необходимост остарелите виждания и идеали, че първо трябва да изградим духовна връзка с партньора и едва след това физическа, да пречат на тези, които биха преминали към страстите в леглото веднага.

жена

Според Райт, ако правите секс на първа среща с някого, то може това да ви подтикне да желаете и втора среща. Но в случай, че сте от хората, които имат нужда от време преди да преминат към най-интимния момент с другия човек, се вслушайте в себе си. Няма идеален момент за първия секс, той настъпва, когато се почувствате готови и наистина го желаете.

Четете още: Заради тетрадката на сина си млада майка осъзна защо мъжът ѝ иска развод


 


Още по темата

Коментари

1
  19 януари 2023 | 00:43 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3000 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени