Криско и половинката му Цветелина Петрова са се събрали. Двойката бе забелязана на уикенд в Банско.

Рапърът и майката на двете му деца били засечени на бензиностанция, като от разговор на Цвети станало ясно, че двамата ще отдъхват в зимния ни курорт. С тях били и двете им деца, като изпълнителя предпочел да се скрие в джипа, за да не привлича излишно внимание към себе си.

View post on Instagram
 


"Цвети спазваше противоепидемиологичните мерки и беше с маска, не се набиваше на очи и се държа мило с персонала на бензиностанцията. Беше облечена с анцуг, напълно в синхрон със съботния ден и с дестинацията, към която се отправиха", разказа очевидец пред "Уикенд".

Дали Криско и Цвети са се събрали след категоричната раздяла? Възможно е организацията просто да е в името на това да прекарат заедно време с наследниците си. Според някои обаче те наистина са изгладили отношенията си, а според други всичко е било пунта мара и никога не са се разделяли. Направили си пиар, за да не изпаднат в девета глуха.

View post on Instagram
 


„Цвети „работи“ инфлуенсър и има нужда от последователи. Колкото по-често се пише за нея, толкова по-известна и следвана в социалните мрежи става. Отделно не публикува и снимки с децата, защото знае, че мъжете предпочитат да е сама, а не с мъж и дечурлига. Та за нея е по-изгодно да смятат, че си няма мъж“, коментираха от обкръжението на бившата танцьорка и стюардеса.

На габровеца не му пукало дали ще се говори, че е сам, или не, той гледал да печели пари и да осигурява бъдещето на децата си. Двойката искрено се забавлявала на писаниците, че не са заедно, но въобще не мислела да ги отрича, пишат още от изданието.

View post on Instagram
 

Четете още: Алекс си изтри фамилията и вече не е Петканова. Окончателна ли е раздялата?