На 11 май Криско отбеляза 34 години от появата си на бял свят.

По този повод майката на детето му - Цвети, сподели прочувствен пост с изключително топли и нежни думи, които още веднъж потвърждават, че двамата са изгладили отношенията си.

View post on Instagram
 

Емоционалния си поздрав тя публикува към серия от романтични снимки, на които двамата позират заедно.

"… моята слабост и сила, моята опора
… най-прекрасния и най-любящия баща и мъж
… този, който вярва в мен повече от самата мен

Днес празнуваш ти, празнувам и аз, че те има", гласи посланието на красавицата към музиканта.

View post on Instagram
 

Припомняме, че в медийното пространство доскоро се носеха слухове, че Цвети и Криско са сложили край на връзката си още след раждането на второто им дете през юли миналата година. До днес двамата държат сина си Даниел далеч от обществото и не споделят негови снимки в социалните мрежи за разлика от дъщеря им Амая. Момиченцето ще навърши 2 години на 21 септември.

От HotNews.bg отбелязват, че брюнетката и певецът са намерили път един към друг още около Нова година и че от тогава до сега двойката е неразделна.

"Не съм очаквала, че ще го кажа, но искам трето дете! Като минеш през две породени деца, ставаш машина. Мога да отгледам още 5-6", разкрива Цвети бъдещите си планове на многодетна майка.

Към момента времето си Цвети изцяло е посветила на Амая и Дани. Тя не крие, че понякога майчинството ѝ тежи, особено в моментите, когато няма помощници и трябва всичко да прави сама. Това обаче не ѝ пречи да мечтае за увеличаване броя на наследниците в семейството. От своя страна Криско, който е доста зает с музикалните си ангажименти и непрекъснато е на участия из цяла България, се старае всеки един свободен момент да прекарва до любимите си хора.

View post on Instagram
 

Четете още: Благой Георгиев става баща за пети път? Това ли е новото 'нормално' в отношенията