Цвети на Криско се обясни в любов на рапъра

12 май 2022 | 11:41
3956
1
Снимки: Instagram
1

На 11 май Криско отбеляза 34 години от появата си на бял свят.

По този повод майката на детето му - Цвети, сподели прочувствен пост с изключително топли и нежни думи, които още веднъж потвърждават, че двамата са изгладили отношенията си.

Емоционалния си поздрав тя публикува към серия от романтични снимки, на които двамата позират заедно. 

"… моята слабост и сила, моята опора
… най-прекрасния и най-любящия баща и мъж
… този, който вярва в мен повече от самата мен

Днес празнуваш ти, празнувам и аз, че те има", гласи посланието на красавицата към музиканта. 

Припомняме, че в медийното пространство доскоро се носеха слухове, че Цвети и Криско са сложили край на връзката си още след раждането на второто им дете през юли миналата година. До днес двамата държат сина си Даниел далеч от обществото и не споделят негови снимки в социалните мрежи за разлика от дъщеря им Амая. Момиченцето ще навърши 2 години на 21 септември. 

От HotNews.bg отбелязват, че брюнетката и певецът са намерили път един към друг още около Нова година и че от тогава до сега двойката е неразделна.

"Не съм очаквала, че ще го кажа, но искам трето дете! Като минеш през две породени деца, ставаш машина. Мога да отгледам още 5-6", разкрива Цвети бъдещите си планове на многодетна майка.

Към момента времето си Цвети изцяло е посветила на Амая и Дани. Тя не крие, че понякога майчинството ѝ тежи, особено в моментите, когато няма помощници и трябва всичко да прави сама. Това обаче не ѝ пречи да мечтае за увеличаване броя на наследниците в семейството. От своя страна Криско, който е доста зает с музикалните си ангажименти и непрекъснато е на участия из цяла България, се старае всеки един свободен момент да прекарва до любимите си хора. 

Четете още: Благой Георгиев става баща за пети път? Това ли е новото 'нормално' в отношенията

Още по темата

Коментари

1 пич
  12 май 2022 | 13:40 отговор
 

пич пълни и фурната докато е млада, красива и детеродна. и докато те обича.

 
 
12 май 2022 | 13:51

Това мислех да направя. Благодаря за съвета.

Добави Коментар

Най-четени