Колкото и да напредват технологиите и да можем да се виждаме виртуално, с когото си поискаме, независимо в коя част на планетата се намира той, телефонният секс си остава една много, много възбуждаща опция. Съгласете се, че е далеч по-интригуващо да дадете път на въображението си, вместо очите ви да виждат всичко на готово. Той е прекрасен начин да „подправите“ интимния си живот с половинката. Ето кои са тънкостите, които трябва да усвоите:

1. Подготовката

Силно ви препоръчваме да създадете малко напрежение в партньора, преди да пристъпите към обаждането. Можете да погъделичкате любопитството му малко по-рано и да го накарате да тръпне в очакване. Например му изпратете съобщение като: „Мисля си за голото ти тяло цял ден“ или пък заложете на секси снимка с обещание, че по-късно го очакват мръсни приказки. Настройте го на еротична вълна.



2. Не бързайте

Не прибягвайте към тактиката „От вратата за краката“. Първо поговорете с половинката за обикновените неща, които дискутирате. Попитайте го как е минал денят му или за някакъв проблем, с който знаете, че се бори в момента. Тази идея може да не ви се струва секси, но знайте, че винаги можете да поведете разговора в еротична посока. Важното е да сте се отпуснали достатъчно и да не се притеснявате. Както в реалния секс, така и в телефонния е важно да сте предразположени. Също така изберете място, което ви кара да се чувствате добре, леглото е прекрасна опция.

3. Не пестете думи

Много е важно, за да бъде достатъчно силно и реалистично усещането и за двама ви, да бъдете описателни. Колкото по-ясно разказвате на половинката си за фантазиите ви, толкова повече човекът отсреща ще се потопи в еротична атмосфера. Помислете предварително за закачливи изречения.

4. Използвайте играчки

Секс играчките могат да ви помогнат да поддържате огъня и да ви възбудят още повече. Всичко, което ви кара да настръхнете и ви подтиква към секси мисли, е строго желателно. Можете да споделете на партньора си какво точно правите с играчката в момента, това просто ще го подлуди.



5. Слушайте внимателно партньора

И тялото си. Обърнете внимание кога половинката ви въздиша повече и какви изречения предизвикват по-силна възбуда. Колкото по-учестено диша човекът отсреща, толкова по-добре. Това означава, че казвате точно това, което трябва. От друга страна, слушайте тялото си и правете това, което то ви подсказва, че желае.

6. Включете ролева игра

Защо да не влезете в образа на секси ученичка или медицинска сестра? Ще ви се наложи да играете единствено с гласа си, без да се обличате по определен начин. Използвайте гласа си смело, той е най-големият афродизиак за партньора ви.

7. А когато не знаете какво да кажете...

Заложете на някой секси спомен. Със сигурност имате някоя палава случка, която предизвиква приятни емоции и в двама ви. Тя ще отпуши вулкан от възбуда и ще има много за какво да си говорите.

Вече сте готови. Желаем ви успех и много секси мигове!

Четете още: 10 типа негодници, по които са луди жените