Автор
Антония Дамянова

Тя е просто Рене Зелеуегър, а той е с 10 години по-млад, има 3 деца и ремонтира коли: но двамата все още се обичат много

Въпреки че в началото на връзката си Рене Зелуегър и автомобилният механик Антъни Анстед изглеждат в очите на околните като несъвместима двойка, година и половина след зората на връзката им двамата продължават да бъдат заедно и да изглеждат все така влюбени и щастливи.

43-годишният английски тв водещ и автомобилен инженер Ант Анстед има три деца, а Рене, като бездетна актриса, е известна с речите си в защита на жени, които не искат да имат деца. Ант се жени в млада възраст и има дете на 24 години. От първия си брак, който приключва след 12 години, има 2 деца. След развода Анстед продължава да играе важна роля в живота на сина и дъщеря си. През 2017 г. той започва да се среща с американската телевизионна водеща Кристина Хаак. Тя му ражда 3-то дете, но връзката им приключва през 2020 г. Днес автомобилния експерт не спира да пълни профила си в Инстаграм с щастливи снимки с децата си, които той смята за най-важните хора в живота си.

View post on Instagram
 

53-годишната Рене Зелеуегър е с цели 10 години по-голяма от новия си приятел. Обяснимо е защо хората заключават, че двамата не са един за друг. На всичкото отгоре зад гърба си актрисата има немалък списък от известни имена, които тя избира за свои партньори в живота си. Сред тях са Джим Кери, Брадли Купър, певеца Кени Чесни...

Най-дългата ѝ връзка е с музиканта Дойл Брамхол II, с когото дели покрив от 2012 до 2019 г.

Съдбата среща Рене и Анстед по време на снимките на шоуто па Discovery+ на Анстед Celebrity IOU Joyride, в която знаменитости запретват ръкави, за да създадат автомобилни шедьоври за специални за тях хора.

В интервю пред PEOPLE британецът споделя, че е „наистина благодарен“ на шоуто, че ги е събрало. „Наистина съм благодарен на шоуто, защото най-невероятните и прекрасни неща се случват в най-мрачните моменти от живота ви, когато най-малко ги очаквате“, казва той.

View post on Instagram
 


През юни 2021 г., няколко дни след финализирането на развода на Анстед с бившата му съпруга Кристина Хаак, източник, близък до двойката, разкрива пред PEOPLE, че двамата се разбират и имат много общи неща. „Понякога двама души просто се срещат и магията се случва“, отбелязва той. "Рене е креативна... и често избира мъже, които мислят нестандартно. Тя е умна, любознателна и винаги търси да разшири хоризонтите си и да подхранва хората около себе си."

За първи път, откакто новината за връзката им излиза наяве, двамата са забелязани заедно през юли 2021 г. Тогава са уловени да прекарват времето си в новата плажна къща на Анстед в Лагуна Бийч, Калифорния, докато се наслаждават на кафе на балкона и на гледката към океана.

Следва и първото публично събитие, на което двамата се появяват един до друг. Зелуегър придружава приятеля си на галата на Radford Motors в Санта Ана, Калифорния. Същия месец източник разкрива, че отношенията между двамата са се задълбочили. "И двамата са заети с различни проекти и кариери, но имат голямо привличане един към друг", казва той.

За първи път за връзката си с носителката на Оскар Ант Анстед говори пред E! News през август същата година. „Вижте… всички знаят, че Рене и аз станахме доста близки, пазихме връзката си в тайна известно време, но за съжаление някои папарашки снимки изтекоха бързо в медийното пространство“, отбелязва той, добавяйки, че е било „истинско удоволствие“ да се работи със Зелуегър в телевизионното му шоу.

През септември 2021 г. Рене и Ант официализират връзката си в Инстаграм. Анстид споделя в профила си сладка черно-бяла снимка на себе си и Зелуегър, усмихнати пред камерата.

View post on Instagram
 

Всъщност от началото на връзката им до сега звездата от „Джуди“ е тази, която стои настрана от социалните медии, но Анстед вече може да се похвали с цяла серия от проблясъци на връзката с актрисата.

Само месец след първата обща снимка Анстед отново публикува романтично фото, на което двамата с актрисата се целуват, докато той я посещава на снимачната площадка на The Thing About Pam в Ню Орлиънс.

Анстед озаглавява снимката с думите: „УАУ, има нещо много специално в Ню Орлиънс! Късното нощно скитане, умопомрачителната история, която този маниак обича, архитектурата, смесицата от култури, храната, хората, миризмите и шумовете! Всичко става сякаш по-добре от магическата компания, с която да го споделите..."

View post on Instagram
 

При друго посещение в Ню Орлиънс Анстед води със себе си сина си Хъдсън, а след това към баща и син се присъединява и Зелуегър за футболен мач на "Ню Орлиънс Сейнтс", организиран за Деня на благодарността. Анстед публикува мил кадър на Зелуегър, държаща Хъдсън, в своята история в Инстаграм.

Малко след това Зелуегър се запознава и с по-големите деца на Ант от първия му брак - дъщеря му Амели и сина му Арчи, които живеят в Англия с майка си. „Беше страхотно“, казва Анстед пред PEOPLE. „Искам да кажа, че Рене е толкова привлекателна и толкова добра с хората, и те са се срещали няколко пъти във FaceTime, така че всички бяха развълнувани да се съберат най-накрая. Разбира се, всички се разбират отлично. Това е толкова хубаво.“

Този факт радва изключително много Анстед, а самата Рене, която няма собствени деца, сама се изненадва от себе си и обичта, която децата на Ант предизвикват у нея.

View post on Instagram
 

За връзката си с Ант Анстед за първи път Рене Зелуегър говори през март 2022 г.

По-късно, в интервю за Harper's Bazaar, идва ред и на Зелуегър да разкаже как тя и Анстед са се запознали. На 25 април 2022 г. Ант Анстед изпраща разтапящо романтично послание към любимата си по повод 53-годишния ѝ рожден ден. Към черно-бяла снимка на двамата в своята история в Инстаграм той пише: "Честит рожден ден на тази красива дама! Рен, ти си абсолютна КЛАСА! Знам какъв късметлия съм."

Цветно гифтче на кадъра Анстед споделя и в профила си в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

Ант Анстед и Рене Зелуегър прекарват Коледа заедно в Обединеното кралство. В края на януари пък Анстед споделя романтична снимка с Рене, на която двамата танцуват. „Винаги спирайте за миговете на магия под мигащите светлини…“, пише поетично Анстед към нежното изображение.

View post on Instagram
 

Четете още: Турската звезда Йозджан Дениз се ожени за трети път. Майка му не харесва булката (Снимки)