Уау! Защо мъжете мечтаят само за жени над 40?

24 март 2021 | 11:41
8407
17
Снимки: Pixabay
17

Казват, че колкото повече време отлежава виното, толкова по-хубаво става то. И ако има нещо друго, за което същото това правило може да важи с пълна сила, то това безспорно е жената.

Както се вика, на 20 години имаш лицето, което ти е подарило природата, а на 40+ имаш лицето, което си заслужила. А днес все повече мъже започват да оценяват предимствата от това да общуват по-често с по-зрели жени, залагайки на интимни връзки именно с такива дами. Защо ли?

Жената на 40+ уважава партньора си

Колкото е по-млада жената, толкова по-безгрижно се държи във връзката, пренебрегвайки мнението на партньора. Нищо не ѝ струва да го прекъсне, да му вземе думата, да изрази бурно своето мнение, дори когато не е права. Зрялата жена знае, че всеки човек има правото да се изкаже и винаги слуша внимателно мнението на партньора си. Дори когато той не е съвсем прав, тя ще намери нужните думи, за да го разубеди, без да наранява самолюбието му.Жената на 40+ уважава себе си и личното си пространство

Само човек, който уважава себе си, може да уважава други. Зрялата жена разбира много добре, че мъжът има право на свои увлечения, приятели, хобита. Тя няма да се опитва да го контролира и превъзпитава, ще му даде свобода – и той ще ѝ бъде искрено признателен за това. Освен това зрялата жена винаги има с какво да си запълни времето – има си задължения, работа и увлечения. Затова тя няма да изисква от кавалера си постоянно внимание, тормозейки го с безсмислените си капризи.

Жената на 40+ е страхотна домакиня

И умее да си разпределя времето. В по-ранния си етап от живота често се затрупва с всичко наведнъж – домакинство, учене, работа, деца. С възрастта обаче жената се учи да си разпределя практично времето, давайки предимство на приоритетите си. А това определено облекчава живота ѝ.Жената на 40+ се държи мъдро във връзката

Общуването с противоположния пол винаги дава предпоставки за разногласия, спорове и караници. В по-неопитните си години всички възприемаме нещата твърде емоционално и това до голяма степен пречи на взаимното разбиране. Зрялата жена подхожда към общуването по-спокойно и осмислено и това ѝ помага да избегне редица разногласия и конфликти с партньора.

Жената на 40+ знае какво иска

На 20 и 30 години сякаш се все се надпреварваме в маратон „кой пръв“ да си хване гадже, да се омъжи, да роди дете. Междувременно трябва и да завършиш висше образование, да си намериш работа, да изкараш стаж в професията си, да се отракаш в домакинските задължения, а на фона на всичко и деца да гледаш... За една зряла жена по-голямата част от тези въпроси са вече приключили. Тя не участва в надпреварване, а най-сетне има възможността да се отпусне и да се наслади пълноценно на живота – без да пречи на удоволствието на мъжа до нея.Жената на 40+ умее да се вслушва, да разбира, да бъде отговорна, тя цени обективно мъжа, без да иска от него повече, отколкото той би могъл да ѝ даде. И е готова във всеки един момент да помогне морално или материално. С такава жена връзка се изгражда леко и непринудено, категорични са психолозите.

И на финал едно важно уточнение! Понятието 40+ спокойно може да се отнася и за по-млади дами с по-улегнала мисъл и зрял поглед над живота и отношенията. Животът е толкова многолик и пъстър, че едва ли можем да си позволи така лесно да определяме качествата на някого според възрастта му. Има редица други фактори, които влияят върху оформянето на лечността и характера на даден човек. Но... все пак... времето е много добър учител, а една мъдра, препатила и знаеща какво иска от живота жена винаги е по-привлекателна и секси в очите на един умен мъж.

Четете още: Ето защо по-младите мъже се влюбват до полуда в жените над 40

Още по темата

Коментари

17 Анонимен
  29 декември 2021 | 15:06 отговор
 

Пълни глупости! Всеки нормален и уважаващ себе си мъж ще предпочете две на по 20, отколкото една на 40.

 
16
  31 март 2021 | 18:53 отговор
 

Aneta tova e kyrvensko povedenie. Ako imash nqkakvo dostoistvo I chest mahni se ot maja to. Daje ne sajelqvash znachi si kyrveee koeto my se ebe s drugi maje. Male kvi kyrvi ste v dneshno vreme.

 
15 Анета Вълкова
  30 март 2021 | 15:26 отговор
 

Жена от Варна съм, на 37г, семейна с две деца.Омъжих се рано и до миналата година не бях изневерявала на съпруга си.Привлекателна съм, красива и чаровна, със спортно тяло.Не ми липсваха ухажори, доста мъже се опитаха да ме вкарат в леглото си, но без успех.Миналото лято си купихме нов диван и наехме частен превоз.С мъжа ми и негов приятел чакахме пред входа на блока, но превозвача закъсня и приятеля на мъжа ми си тръгна понеже закъснявал за работа.Мъжа ми също закъсняваше за работа и нервничеше.Най-после превозвача пристигна.Караше бял бус обрисуван с реклами на някаква ветеринарна клиника и приличаше на линейка.Шофьора беше симпатичен мъж на около 60г, с прошарена коса.Той се извини за закъснението и обеща да помогне на мъжа ми да внесат дивана.След като внесоха дивана, мъжа ми веднага тръгна за работата си, а аз предложих на шофьора да се изкъпе в банята ни, понеже беше плувнал в пот.Той се изкъпа, а аз почуках на вратата на банята за да му подам чиста хавлия.Той обаче отвори широко вратата на банята и пред мен застана гол чужд мъж с доста голямо мъжко достоинство.Аз се паникьосах малко и като се поуспокоих си спомних:мъжа ми замина за работата, децата са на училище, бях сама с този гол мъж.А той се бършеше с хавлията докато члена му се мяташе насам натам.Възбудих се, а шофьора забеляза това и ме притегли с ръце към себе си.Натисна раменете ми надолу и аз коленичих.Целувах члена му, а той се одърви и стана с внушителни размери.Не помня кога съм се съблякла, осъзнах се в спалнята лежаща по гръб с разтворени крака пред чужд мъж.Желаех го, а той не се забави и проникна в мен.Члена му беше много по-голям от този на мъжа ми и усещането за мен беше страхотно.След като свършихме, шофьора си замина, а аз останах да лежа в леглото.Не съжалявам за това, което направих.Известно време след това все се изкушавах да звънна на шофьора и да го повикам, но преди месец изтрих номера му за да не се изкушавам повече. Анета

 
 
Плоско Дрънков
02 април 2021 | 12:08

Ха, пак си ти. Това вече прилича на психически тормоз спрямо въпросната Анета. На всички ни е ясно, че си изоставен и прекаляваш с порното като чета плоските ти сценарии. Вкопал си се в тази Анета и забравяш за себе си. Може би си с разведени родители и ти е липсвало силна фигура в семейството да ти даде солидна основа като човек. Обаче това е поправимо, ако си дадеш сметкйа за причнините които те водят до тук. Те може да са всякакви и ти ги знаеш най-добре. Ако тази Анета не ти харесва до степен в която си готов да мъстиш и тормозиш се самоизяждаш себе си. Просто трябва да махнеш с ръка и да минеш на следващия етап от живота си.

14 Човешката глупост
  29 март 2021 | 09:54 отговор
 

Чета коментарите и не мога да повярвам... Един пише за човешки права на жените, друг обяснява как е спал с майката на един кой си, трети за семейните и битови проблеми на жените... Трагедия. Това ли е нивото на хората?! Само секс, джуки, гърди, пиене, далаверджийство и тънки сметки. Противна работа. Жалка работа. И за мъжете, и жените се отнася.

 
13 Неизвестен
  28 март 2021 | 17:37 отговор
 

Сега съм зрял мъж, но като бях млад и току що уволнил се от казармата, преживях нещо изключително.Най-добрия ми приятел по него време беше все още в казармата.Баща му беше в командировка в Турция за цяла година, а бяха минали шест месеца от заминаването му.А майка му ме покани на гости да си поговорим.Тя беше тогава на 43г, цицеста и знойна красавица.Аз бях тогава само на 19г, но загорял за женска плът младеж.От дума на дума я усетих, че и на нея и се прави секс.Е направихме го.Понеже съм си надарен на нея много и хареса.Беше само секс без обвързване.Срещахме се дори и след като мъжа и се завърна.

 
12 Мартин
  24 март 2021 | 23:53 отговор
 

Мъжете предпочитат жени над 40 защото искат само вътре да им бъде, независимо къде.

 
11 :
  24 март 2021 | 20:26 отговор
 

Съвременната българска жена получи човешки права и човешко отношение в изобилие и реши да започне война срещу мъжете. Само още не е отворила концлагерите за мъже, защото няма толкова власт. Примитивизъм на кубик.

 
 
тиририрам
26 март 2021 | 21:12

Притрябвали са и на българската жена мъже позиращи до камъни с формата на фалоси. "Никой мъж не е спечелил война срещу жена!"

10 W
  24 март 2021 | 18:10 отговор
 

Това е измислица на застаряваща, незадоволена жена! Освен някой и друг инфантил-дебил с липсваща майка от детството си, никой друг не взима на сериозно старите чанти! Съжаляавм, но това са фактите! Старост-нерадост.....

 
9
  24 март 2021 | 16:53 отговор
 

Za da gi chukat v dypetata.

 
 
26 март 2021 | 21:16

Чукала ли те е 40-годишна там?

8 САМО ИСТИНАТА
  24 март 2021 | 14:56 отговор
 

БСП ЩЕ ПРЕМАХНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК А С. ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА НЕ БСП НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ А С.ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ Я ПРИЕМЪТ ЗА ДА МОЖЕ ПО ЗАКОН ВСИЧКИ ДЕЦА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СТАВАТ ДЖЕНДЪРИ КОГАТО ТЕ СИ ПОИСКАТ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ КАТО ТОВА НА БРАД ПИТ ИЛИ ИСКАТЕ ТЕ ДА СА НОРМАЛНИ И НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК КОЛКОТО ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП

 
 
24 март 2021 | 18:06

ТРОЛ!

 
МХХМ
04 април 2021 | 18:09

Децата ми са учили съвестно за да работят в големи международни компании и да взимат големи заплати. Не искам БСП чрез пропорционално облагане да им отнеме МЕСЕЧНО по 1000 лв. и да ги даде на циганите или да отидат за корупция, каквато винаги е имало и ще има. Тя рибата още в морето те взели тигана да турят.

Добави Коментар

Най-четени