Едва ли има киноман, който да не е гледал филм с неотразимата и покоряваща Упи Голдбърг и да е останал безразличен към нейното неподражаемо и уникално присъствие на екрана. И макар да не блести с особена красота, нейното излъчване и магнетизъм са толкова силни, че дори и на 65, тя продължава да бъде все така очарователна в мъжките очи.

Само след месец тя ще навърши 66 години, но това изобщо не ѝ пречи да продължава да ходи по срещи, и то с далеч по-млади от нея мъже. За нестихващата си слабост към „агнешкото” тя призна съвсем наскоро в телевизионното шоу The View, в което говори за възрастовата ѝ разлика с гаджетата, които е имала.

View post on Instagram
 

По думите на звездата, дали ще е с по-млад или по-стар мъж, зависи от нейното моментно настроение.

„Става въпрос за човека. Понякога се срещате с някого, който е по-млад от вас и... вижте, би било идеално, ако всички си пасваха и стояха добре на едно място, но не са“, казва тя, обяснявайки, че невинаги възрастта е от първостепенно значение. „Няма значение възрастта, а човекът, това е. Той просто се озовава пред теб и ти се чувстваш страхотно в неговата компания. При мен просто се случваше така, че човекът, който ми завърташе главата, беше по-млад от мен.

View post on Instagram
 


Все пак Голдбърг е искрена и споделя, че невинаги излизането с по-млад от нея мъж ѝ е носело само позитивни емоции. Най-вече в случаите, когато господинът се е оказвал не на нейната висота като интелект, начин на мислене или знания. Веднъж тя се запознала с един, на пръв поглед симпатичен екземпляр, който обаче бързо ѝ паднал в очите с коментар, че Пол Маккарти пеел преди години в някаква група, а самият той дори не знаел кои са The Beatles.

Актрисата добавя още, че понякога ѝ е било ужасно трудно и уморително да разговаря с такъв човек, тъй като цялото това непрекъснато предаване на информация вече ѝ се е струвало адски изтощително.

View post on Instagram
 


Звездата от "Систър Акт" обаче уточнява, че сред гаджетата си е имала големи симпатяги и красавци, заради които си е струвало да опита.

Упи има три неуспешни брака зад гърба си. Първият брак е от 1973 г. до 1979 г. за Алвин Мартин. Двамата имат една дъщеря, която днес е на 48 години. Вторият от 1986 г. до 1988 г. за кинематографиста Дейвид Клесън, а третият от 1994 г. до 1995 г. - за актьора Лайл Трачтенберг.

Въпреки много си мъже, които е имала през годините, неотдавна Упи „хвърли бомба“ в медийното пространство, като разкри, че е била влюбена само веднъж в живота си, но мъжът, когото е обичала, не е бил сред съпрузите ѝ. Нещата между двамата просто не потръгнали. Сега те били добри приятели, въпреки че той е женен за друга. Кой обаче е мъжът на живота ѝ, актрисата така и не пожелава да разкрие. Заявила е само, че той не е популярна личност.

Сред имената, за които се говори, че Голдбърг е имала любовна връзка, са Франк Лангела, Тед Дансън, Тимъти Далтъни и мн. др.

През 2016 г. разказвайки за мъжете в живота си, Голдбърг споделя в интервю за The New York Times, че не желае да се обвързва отново, нито да живее със съквартирант. И добавя: „Аз съм много по-щастлива сама!“.

View post on Instagram
 

Четете още: Като в истинска приказка: Вижте уникалното булчинско парти на Парис Хилтън (снимки)