Автор
Ева Григорова

Ужас! Певецът Арън Картър и българката Мелани се разделиха, само седмица след като тя му роди син!

Изпълнителят Арън Картър и неговата годеница Мелани Мартин се разделиха само седмица след като се роди синът им Принс Лирик Картър. Новината съобщи самият изпълнител в свой пост в Twitter.

Арън твърди, че причината за бързата им раздяла е “много голяма лъжа” свързана с неговата сестра близначка Ейнджъл Картър.

View post on Instagram
 

По всичко личи, че Мелани е имала разговор с Ейнджъл, което никак не е допаднало на Арън. “Комуникацията на сестра ми с моята бивша годеница съсипа всичко, имайки предвид, че тя знаеше какво Ейнджъл се опита да ми причини в съда. Благодаря ти Ейнджъл, че съсипа семейството ми” - написа още той.

“Тя знаеше моите граници и особено това, че не трябва да говори с определена част от моето семейство, която се опита да ме обрисува като луд и психичноболен човек, който е и педофил.” - допълни Картър в друг свой пост.

View post on Instagram
 

В трети пост певецът разкри и шокиращата причина той и сестра му да не си говорят. Ейнджъл твърдяла, че Арън искал да убие Лорън Кит (съпругата на неговия брат Ник Картър) и тяхното неродено дете.

В друг Twitter пост Арън нарича себе си “самотен баща”, което вероятно означава, че той ще се грижи за новородения си син.

“Никога не съм се чувствал толкова сринат, предаден и излъган през целия си живот. Особено имайки предвид, че Принс не заслужава това и сега моята работа е да бъда самотен баща” - казва изпълнителят.

View post on Instagram
 

Българката все още не е коментирала ситуацията и по всичко личи, че дори е изтрила своите профили в социалните мрежи. Само два дни по-рано Картър обрисуваше доста по-различна картина на личния си живот, пускайки видео на което се вижда как той и Мелани гледат коледен филм в компанията на новородения си син.

View post on Instagram