Виктор Стоянов изплю камъчето: разкри интересни подробности за жената до него

05 юли 2022 | 14:01
2095
0
Снимки: Instagram
0

Виктор Стоянов, който нашумя като първия "Ерген" у нас, сподели пред bTV в интервю пред Петя Дикова подробности около почивката си в Париж, както и детайли около предстоящото му участие в театрално турне из страната.

"В Париж беше чудесно! Бях си взел четири чифта обувки, но толкова много ходихме, за да разглеждаме, че ми излязоха мазоли на краката. Бях с майка, с братята ми и с още някои хора“, сподели със закачлива усмивка Виктор, загатвайки за приятелката си.


Виктор смело призна и че вече не е ерген. "Не съм сгоден, нямам халка, но съм щастлив. Не мога да кажа, че приятелката ми е по-добра от 22-те участнички в "Ергенът". Може би е по-подходяща за мен. Това е жената, от която имам нужда, но не искам да споделям повече. Много грешни неща се пишат в някои сайтове, други са на прав път, но искам да запазя щастието за себе си“, подчерта Виктор.

Той сподели, че в началото славата и вниманието към него са го шокирали. Не е можел да отиде до магазина, без да го спрат или снимат. Но с течение на времето малко по малко успял да свикне с известността. "Никакво лично пространство нямах. Сега в Париж беше много по-спокойно, защото българите са по-малко и се чувствах в уединение“, допълни още той. 


Виктор Стоянов разкри, че церемонията в риалитито за раздаване на розите често е отнемала повече от час. "Напрежението е голямо! Всяка дама чака да чуе името си и не знаеш дали няма да ѝ разбиеш сърцето“, каза Виктор.

Сега младият мъж е изправен пред ново предизвикателство. Предстои му участие в лятното турне на "Ексклузивна актьорска вечер". В спектакъла той ще играе рамо до рамо с именити родни звезди като Аня Пенчева, Мариус Куркински, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Албена Михова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иво Аръков, Евгени Будинов, както и певицата Мария Илиева.Турнето започва със спектакли на 16 юли в Пловдив и на 18-и във Варна. То ще мине през 11 града, като Виктор ще бъде водещ, но не само. 


"От дете си мечтаех да се занимавам с музика“, призна той в края на разговора.

Междувременно Виктор Стоянов и приятелката му Мария най-сетне се показаха за първи път заедно в социалните мрежи.След като на няколко пъти той съобщи в интервюта, че е влюбен в жена, с която се запознал преди снимките на предаването. "Ергенът" позира със своята любима, за да направи реклама на поредното събитие, което тя организира. 

Става дума за травъл блокърката Мария Тарашманова, която е на 25 години и обожава да пътува по света и у нас. Тя споделя в социалната мрежа пленителни кадри от дестинациите, до които има шанс да се докосне отблизо.

Неотдавна тя и Виктор са били заедно в Нидерландия, а сега продължават да обикалят из красиви родни забележителности в компанията на приятели. 

 

Четете още: Ергенът Виктор вече не се крие - показа коя е дамата на сърцето му

Коментари

Добави Коментар

Най-четени