Вижте как новата любима на Сашо Кадиев го поздрави за рождения му ден

30 август 2021 | 16:40
11232
11
Снимки: Instagram
11

Алесандър Кадиев днес навършва 38 години, а поводът не бе подминат и от новата му любима - манекенката Ивелина Чоева.

Дамата, която зае мястото на танцьорката Таня в сърцето на актьора и тв водещ, не е е от най-словоохотливите и предпочита лаконичните изрази пред дългите словоизлияния. Happy Birthday to you и "Обичам те!" бяха думите, които тя написа върху романтичен кадър с нея и Кадиев - той в костюм, а тя - в златиста рокля.Тези дни синът на Катето Евро призна и за най-лошия си навик. Става дума за неговата неточност и перманентни закъснения за работа, от които колегите му, и най-вече екранният му партньор Деси Стоянова, неведнъж са се оплаквали.

По този повод актьорът реши да се пошегува и в типичния си духовит стил сподели в Инстаграм следното закачливо стори:

Четете още: Горчиво! Даяна Ханджиева вдига сватба. Кой е женихът

Още по темата

Коментари

11
  07 май 2022 | 05:48 отговор
 

 
10 Зурда
  01 септември 2021 | 06:53 отговор
 

И аз се чудя защо ни занимават с лигльото Кадиев? Остави си красивата жема и дете! Разюздени...... Не е за пример.! Не ми харесва!

 
9 Юони
  01 септември 2021 | 01:22 отговор
 

Този е толкова прос.Заряза красивата си съпруга и малко дете заради една смотла.Глупак на глупаците.Жена му е стотици хиляди пъти по красива.Идиот

 
8 пламен
  31 август 2021 | 21:35 отговор
 

Най-противния тв водещ в ефира. Как го изтърпява Деси, само тя си знае. Само като му чуя носовото говорене, лиготиите и леко чалнатата му физиономия и превключвам на друг канал. Ако искате да видите лигльо, заповядайте... btv в Тази сутрин.

 
7 Непознат
  31 август 2021 | 11:25 отговор
 

За Сашо ли е думата ?! Нямам думи ! Той си тъпче една тъпа маникенка, вие го дебнете и коментирате . А детенце ?!А връзката с уредбата на държавата и Сашовата разюзданост защо я търсите с ,,комунистите" ? Първо , вие комунисти виждали ли сте ? Защото те вече си позаминаха от този свят. Едни преди девети септември , други - от старост. А ние, които живяхме във времето на соца, сме били свидетели на единици от типа на Сашо. Имаше морал и чистота в отношенията между хората. Сега под път и над път такива , по примера на ваш Бойко, зарязал си жената, загърбил си децата, зае'бал друга, Мата космата...Какво ги навирате в очите на хората. Оставете ги да се набесуват. Те и няма да узреят , ама защо ги натрапвате???

 
6 Костов
  31 август 2021 | 09:33 отговор
 

Занимавате се със клюки а народът тъне в мизерия и болести от безотговорна селско комунистическата наследствена власт на селячеството корумпирани "високо" поставени безотговорни администратори включително и доктори полицаи прокурори министри. Анархия корупция кражба Безотгоеорни "държавници" и вие журналистите си правете шоу с такъв клоун. Работете за държавата профезионално и отговорно защото сме последни. Факт.

 
 
къде
31 август 2021 | 18:06

къде ги видя тия комунисти бе малоумник?? в кой век живеешш. в 21 век всички са капиталисти.

5
  31 август 2021 | 09:16 отговор
 

 
4
  31 август 2021 | 09:16 отговор
 

 
3 Шулев
  31 август 2021 | 09:16 отговор
 

Вместо да обесните на поголямата част от бг "народ" че бойко борисов е последния некъдърник и безотгиворен крадец и не става за това което си въобразява дефакто че е избран от неразумни и интересчии продажници на собственото си достойнство и факта че е казал /щом са плащали на комунистите ще плащат и на нас"ее тогава той от къде се е пръкнал демократ. Заблудените маси изкат сиромашия или другия вариант да ги мачкат като диваци.

 
 
тоя
31 август 2021 | 18:07

тоя си зарязал жената и детето все едно си сменил колата и ние трябва да му се възхищаваме ли???? по скоро обратното.

2
  30 август 2021 | 23:15 отговор
 

Моля, спрете да рекламирате безотговорността на Кадиев.Помислете как се чувства Таня, майката на детето му и самото дете.Безотговорността не е добродетел и особенно, рекламираната.

 

Добави Коментар

Най-четени