Вижте за кого се сгоди бившата на Ицо Хазарта

07 октомври 2021 | 19:52
5627
3
Снимки: Facebook
3

Бившата жена на Ицо Хазарта - Диана Котева, се сгоди. С новината се похвали самата тя пред "Галерия", като сподели за диамантен пръстен, с който любимият ѝ поискал ръката съвсем официално на 24 септември в Лондон, където те живеят. Щастливецът, разбира се, е нейният дългогодишен приятел Иван.


В английската столица Диана е собственик на счетоводна кантора, но от време на време се прибира и в родния Пловдивк, където работеше като GCSE Business studies в Местно частно училище. „Заедно сме от 10 години. Имаме 7-годишен син, просто сега решихме, че е подходящ момент да се сгодим“, разказва щастливата майка пред изданието. Момчето, което е кръстено на татко си, е първокласник в престижно училище е Лондон.

Кога обаче годениците ще вдигат сватба, към момента не е ясно. Проблемите на Диана с Ицо Хазарта около родителските права започват малко след като тя се събора да живее с Иван. Той подава жалба и ѝ отнема правата на родител, без дори да я уведоми.

„Няма как да знам какви са мотивите му. Цели 7 години, докато бях сама, нямаше никакви проблеми с отношенията ми с него и Ади. След като разбра, че съм срещнала друг, се промени“, споделя Диана преди време. Край на брака си, който продължава едва 2 години, двамата слагат през 2007 г. Според източници между двамата непрекъснато избухвали скандали и сцени на ревност, а самата Диана твърдяла, че той неведнъж ѝ е изневерявал. 

„Знам за случай, в който беше отишъл на секстуризъм в Германия при едно момиче българка. И двамата бяха ходили да ми избират бельо и сутиен за подарък. Представете си какво трябваше дa търпя аз. Той имаше връзка с настоящата си жена Женя по време на брака ни. Тя беше танцьорка на „Ъпсурт“ още като бях омъжена за него. От дъщеря ни знам, че Женя е била бременна от него още докато сме били женени, и е правила аборт. Никога не съм ревнувала от нея. Той ми беше казал, че тя е гадже на Буч. Затова са постоянно заедно. И аз вярвах. Изобщо не съм се съмнявала. Ади, като ми каза, че Женя живее при тях, първо се учудих как така Буч се е съгласил на това и чак тогава загрях за връзката им“, изневиделица разкри преди време Диана.

След като се разделят, тя заминава за Кърджали при своите родители заедно с дъщеря им, за да си търси работа, докато те се грижат за малката. Но Хазарта изпраща майка си в дома на семейството на Диана, която, без да предупреди никого, взема Аделина и двете се качват в автобуса обратно за София. След този инцидент Ицо завежда дело за развод, като заплашва Диана, че е намерил 20 свидетели, които ще докажат, че тя е луда, припомнят от HoyNews.bg.

Момичето е по-привързано към баща си, което е съвсем естествено, защото той се грижи за него от 12-годишно. Психолози твърдят, че детето има нужда от общуване и с двамата си родители, а прокурорът е отсъдил, че Диана има възможност да полага грижи за психическото, физическото и социалното развитие на дъщеря си. Майката беше завела и дело в съда за защита правата на човека в Страсбург заради отнетите родителски права.

Той също прие жалбата й за съществена, но окончателното решение все още се чака. Диана е открила влог на дъщеря си, където вече са натрупани над 10 000 лева, които Ади ще може да тегли, след като стане на 18 години. Тя стриктно изпраща всеки месец и издръжка, но Хазарта не я приема, връща и коледните подаръци, които майката дава за Аделина.

 

Четете още: Фолкдивата Мария опроверга слуховете за раздяла (Снимка)

Още по темата

Коментари

3 Теди
  08 октомври 2021 | 10:23 отговор
 

Дали ще им помогнат текстовете, за да си вдигнат рейтинга не е много ясно, но винаги са им пълни с куп правописни грешки!!! От този сайт трябва всички да ги върнат в първи клас......, та дано понаучат правописа.

 
2 Мариана
  08 октомври 2021 | 10:08 отговор
 

Тази жена е толкова невзрачна,направо безлична.Чудя се с какво е привлякла Хазарта на времето.Явно,не за дълго.Дано с този Иван да са щастливи,подхождат си много.

 
1
  07 октомври 2021 | 21:40 отговор
 

Значи Хазарта се оказа едно лайно.

 
 
Ади
08 октомври 2021 | 09:01

И ти верваш на уоман бг ...Какво ли не пишат да си вдигнат рейтинга! Виж им останалите заглавия и сам прецени

Добави Коментар

Най-четени