Влудяващата котешка поза: Хитът в секса, който побърква жените

15 юни 2021 | 15:00
7827
1
Снимки: Pixabay
1

Копнеете ли да преживеете зашеметяващ оргазъм, какъвто никога досега не сте изпитвали в живота си. Сигурни сме, че отговорът ви е "Да" и че това, което научихме от експерти сексолози ще ви помогне да достигнете с партньора си до незабравима наслада и разтърсваща кулминация.

Не е тайна, че мъжете достигат до оргазъм много по-лесно и бързо, отколкото жените. Според проучване за секса и поведението цели 91% от мъжете достигат до върховата точка, докато правят секс, в сравнение с 64% при жените. Всъщност до крайното върхово удоволствие достига едва една на всеки три жени.Разковничето към качествения оргазъм е тема, която вълнува човечеството от незапомнени времена. Някои експерти твърдят, че най-важното по време на интимните ласки е стимулирането на клитора, а други отдават най-голямо значение на оралната любов.

Ето защо е толкова важна позицията, на която ще заложите, ако искате да достигнете до перфектния оргазъм. Оказва се, че има една особено гореща поза, близка до мисионерската, която може да докара всеки до припадък. Ето какво сочат данните от анкета, проведена над 2827 жени на възраст 18-34 години за това коя е любимата им поза в леглото.

Резултатите показват, че цели 30% от представителките на нежния пол залагат на мисионерската поза, или по-точно на нейна разновидност, която засилва още повече усещанията. Според експерти жените получават най-голямо удоволствие именно по време на тази позиция, известна още като "котешка". 

Котката е вариация на мисионерската поза, при която мъжът е отгоре. Идеята е по време на акта основата на пениса му или пубисната му кост да стимулира клитора на жената. И това, комбинирано с по-голям синхрон в ритъма (вместо той да препуска като луд, вие двамата трябва да се поклащате заедно) може да даде на повечето жени стимулацията, от която имат нужда, за да стигнат до оргазъм.За целта трябва да легнете по гръб и да го накарате след проникването да се наведе към теб така, че гръдният му кош да е близо до раменете ти. След това като притиска с основата на пениса си клитора ти, той трябва да проникне бавно и дълбоко , а не на толкова кратки интервали – трябва и двамата да свършите, като се люшкате напред и назад заедно.

В случая е желателно жените да държат краката си изправени или увити около прасците на партньора си, а не свити в коленете.

Четете още: Любимият хит сред секс позите - 68

Още по темата

Коментари

1 име
  15 юни 2021 | 21:23 отговор
 

ще пробвам, но няма с коя ... :/ желаещи ? :D

 
 
16 юни 2021 | 08:36

изкопай майка си и давай.

Добави Коментар

Най-четени