Всички смятат, че съм пухкава домакиня, но не знаят, че имам страхотен любовник

12 март 2023 | 09:53
2254
1
Снимки: Unsplash, Pixabay
1

Всички ме смятат за свенлива домакиня, но аз правя тайно онлайн секс с мъж в интернет. Това внася истинско вълнение и разнообразие в живота ми. Ето моята история:

Аз съм на 47 години, а съпругът ми е на 48. Заедно сме от 22 години, а сме женени от 17.

Двете ни дъщери скоро напуснаха дома ни и въпреки че съпругът ми е свестен човек, връзката ни е скучна.

Затова един следобед се присъединих към чат, за да намеря приятели. Беше страхотно и веднага започнах да говоря с интересни хора.

домакиня

В рамките на първата седмица се запознах с въпросния мъж, който ми направи комплимент и ме накара да се почувствам отново желана.

Разменяхме си съобщения известно време и разговаряхме по телефона. Научих, че е на 39 години и има връзка, но ми каза, че не е щастлив. С течение на времето започнахме да флиртуваме, при това много.

Влязохме в една спирала: Разговаряхме почти всеки ден, правехме онлайн секс, а след това дни наред не го чувах. Обикновено той бе този, който инициираше контакта между нас .
Но вече няколко седмици не съм чувала за него и се чудя дали нещо не се е случило.

Изглежда, че всичко, което той иска, е секс от разстояние с мен. Признавам си, че съм правила много по-откровени сексуални неща с този мъж, отколкото някога съм изпитвала със съпруга си.

Бях майка и домакиня вкъщи допреди две години, когато съпругът ми най-накрая се съгласи да започна работа на непълно работно време.

домакиня

Това беше добре, докато момичетата не напуснаха дома и аз не се усамотих. В дните, в които не бях на работа се чувствах самотна и безсилна.
Не знам какво да правя със себе си сега. Трябва ли да попитам онлайн любовника си какво изпитва към мен, или да забравя за него?
Всичко е при неговите условия, но аз не мога да му устоя, а той знае, че ще направя всичко, което поиска.

Не знам какво да правя и се обърнах към психолог. Ето какво ме посъветва:
„Онлайн сексът се води за изневяра и вие рискувате брака си всеки път, когато му се отдавате.

Вместо да се обръщате към интернет, за да намерите възбуда, потърсете начин да освежите брака си.

домакиня

Прекарали сте по-голямата част от зрелия си живот, посветена на семейството, и е естествено да копнеете да бъдете оценени. Поговорете със съпруга си за това как се чувствате. Какво можете да направите заедно, за да рестартирате живота си?

Ако между вас и съпруга ви липсват секс и интимност, важно е да му го признаете. Кажете му, че искате да дадете тласък на връзката си и на любовния си живот.Четете още: Сексът с жена ми е невероятен, но само когато е пила алкохол

Още по темата

Коментари

1
  13 март 2023 | 01:19 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 46999 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени