Според статистиката над 50% са жените, които така и не успяват да достигнат до така въжделеения оргазъм по време на половия акт. Причините могат да бъдат, както от физиологичен характер, така и на психична основа. Излишно е да напомняме, че за да изпитате пълноценно удоволствие от любовната игра, трябва да сте напълно спокойна и отпусната в обятията на пратньора си. Като прибавите към това и следните няколко пози, сексолозите са категорчни, че най-после ще изпитате онази радост от секса, за която винаги сте мечтали.

Мисионерска поза, но... с възглавница

Мисионерската поза винаги се е славела като фаворит сред позите в леглото. Безспорен е фактът, че тя е и най-желаната и практикувана от партньорите секс поза. Удоволствието от мисионерската поза обаче е още по-голямо, когато жената постави под таза си възглавница. Така проникването е по-дълбоко, а насладата и за двамата – по-голямо.

Четете още:
Новият хит сред секс позите - 68

Направете го на стълбите

Застанете на безлюдно стълбище с едно стъпало по-нагоре от партньора си, обърната с гръб към него. Позволете му да обхване кръста ви с две ръце и да проникне във вас. Облегнете се на парапета, който все пак е добре да бъде достатъчно висок и безопасен. Този секс ще ви остави без дъх и гарантира, че ще ви доведе до неописуем оргазъм.

Кучешка поза, но такава

Ако искате да изпитате максимално удоволствие от физическото съприкосновение с партньора си, не подминавайте и кучешката поза. Тя може да не е толкова романтична като мисионерската, но определено е доста страстна. Има обаче още една подробност около нея, която ще я направи и по-вълнуваща. Вземете ръцете на партньора си и нежно ги поставете върху гърдите си.

Четете още: 6 варианта на ''кучешката'' поза

След малко хванете едната му ръка и бавно я плъзнете към клитора си. Оставете се на ласките му. Докосванията и целувките му по шията и косата ви ще допринесат още повече за взаимното удоволствие.