За или против секса на работното място?

21 октомври 2014 | 12:20
11051
5
5

Любовните закачки и кратки авантюри на работното място са често срещано явление.

Общоприето е, че това е напълно нормално, защото в работата прекарваме повече време, отколкото вкъщи със семейството си. Сякаш е съвсем естествено да флиртуваме в офиса, понякога за да разнообразим деня си, понякога заради силно привличане към определен човек.

Какви обаче са плюсовете и минусите на една евентуална любовна връзка с колега?

За:

1. Нали казват, че любовта е сляпа и може да я срещнеш навсякъде, а и животът е твърде кратък, за да се ръководим от излишни скрупули. Ако харесвате някой колега, не се стеснявайте и предприемете нещо, преди да е станало твърде късно. Пък и е по-вероятно после да съжалявате, че не сте го направили, отколкото, че сте.

Четете още: Когато напускате работа...

2. Забраненият плод е най-сладък! Със сигурност е вълнуващо и доста секси, да имаш тайна връзка с най-готиния мъж в офиса. Страстните погледи, мръснишките имейли, неволните докосвания, докато се разминавате, тайно разменените усмивки, всички тези мънички неща правят деня ви много вълнуващ.

3. Понякога се случва химията в тялото ни да говори повече, отколкото разумът и тогава се случват най-невероятните неща. Ако страстта помежду ви е голяма, изпълнете своята фантазия и й се насладете. Все пак живеем заради себе си, а не заради мнението на хората. Но хвърляйки се в тази вълнуваща авантюра, бъдете подготвени, че тя може да не продължи дълго и ще има своите последствия. Ако сте готови на този риск, бъдете смели.

Четете още: Напускайте работа ако...

4. Някои от най-големите любови се раждат именно там, където двама души работят. На работното място често пламват големи чувства, които прерастват в дългогодишен брак. Това важи с особена сила за хората с творчески професии, които по традиция са по-емоционални и влюбчиви.

 

Против:

1. Сексът на работното място може да се окаже пречка за работата ви. Ако твърде често се разконцентрирате заради връзката си, това може да ви навреди в професионален план.

2. Ако връзката ви с колега остане на ниво лек флирт, това едва ли би било голям проблем. Но ако нещата се задълбочат и се стигне до продължителна връзка, всяка ваша свада би се отразила и в работата. Понякога е много трудно за хората да разграничат личните отношения от професионалните. Помислете над това, ако все пак сте решили да имате връзка с колега.

3. Ако често флиртувате и имате по-близки отношения с ваши колеги, рискувате останалите сътрудници в офиса да ви вземат за подбив и дори да не ви възприемат насериозно. Дори и за вас леките забежки да не са нещо голямо, отстрани биха могли да изглеждат като повърхностни и необмислени постъпки.

Източник: bulevard.bg 

Още по темата

Коментари

5 petko mir4ew
  24 октомври 2014 | 16:27 отговор
 

deto si wadi6 xlqba ne si wadi 4lena.

 
4 petko mir4ew
  23 октомври 2014 | 20:25 отговор
 

ima edna stara komunisti4eska pogoworka tq glasi -------------deto si wadi6 nlqba ne si wadi h ...q

 
3 123
  22 октомври 2014 | 21:08 отговор
 

В нашата фирма сме само мъже, та съм против.

 
2 InternetPari
  21 октомври 2014 | 18:39 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПО 1$ НА ЧАС. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ВЛАГАШ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. ------------------------- P A R I N E O B U X - F R E E - B G

 
1 Ку.рю
  21 октомври 2014 | 12:30 отговор
 

ТВЪРД-о за секса на работното място! И става въпрос за секс, а не за флиртове, забежки, любов, романтика и т.н. Хората гледат да избягат от тия неща с едно или повече яки клецания, вие пак ги тикате в ямата? Е те от това бягат, не разбирате ли? просто искат да ги почешат, на правилното място, правилния човек и т.н. :)

 

Добави Коментар

Най-четени