За какво мислят мъжете по време на секс?

12 август 2013 | 08:49
69339
3
3

Британско изследване установи за какво мислят мъжете по време на секс.

По време на ласките под завивките представителите на силния пол мислят най-вече за тройки, секс с приятелки на партньорката си, секс с колежки и повече авантюри в леглото, показва допитването на британското издание на списание "Космополитън". Около 50% от обвързаните мъже тайно мислят за секс със своя приятелка, а 18 на сто от женените представители на силния пол биха желали да спят със своя колежка.

Четете още: Двойките, които спят отделно са по-щастливи

32% от обвързаните мъже искат да спят с приятелка на партньорката си, а други 32 на сто от свободните представители на силния пол искат секс с бившата си. Макар повечето участници в изследването да заявили, че са спали само с една до три жени, енергични 3% се похвалили, че "бройката им" надхвърля 100. Само половината обаче признали, че са правили секс за една нощ.

Запитани дали биха променили нещо в сексуалното си минало, 36% заявили, че им се иска да са спали с повече жени, а 32 на сто искали повече авантюри под завивките. 42% от участниците в допитването признали, че са изневерявали на партньорката си, а от тях 82% казали, че са изпитвали вина след това. Те посочили скуката като причина за изневярата.

Британските мъже харесват разнообразието, като 37% се похвалили, че са се снимали, докато правят секс, 72% практикували текст секс, а 28% опитвали садо-мазо. Но тройката остава фантазия номер едно, като над половината от 732-та анкетирани мъже заявили, че са склонни да въведат трети човек в спалнята.

Изследването разкрива и други тайни от сексуалните навици на мъжете. 37 на сто от участниците, които признали, че гледат порно, 11% от тях всеки божи ден, заявили, че крият това от партньорката си. 26% от ангажираните мъже се наслаждавали на тайни танци в стриптийз клуб, а 15% правили секс с жена, с която се запознали във Фейсбук.

Запитани за идеалната жена, мъжете заявили, че увереността е ключов фактор, като 76% са категорични, че искат партньорка, която знае какво прави. Близо половината от мъжете (44%) смятат, че целувката е най-интимното нещо, което двойката прави, пише БГНЕС.

Четете още: G точката се стимулира с подходящи пози

Още по темата

Коментари

3 лелещеостанешпростдокрай
  27 януари 2014 | 21:53 отговор
 

До номер 1 Мисля по-скоро,че приятелката ти не е имала хубави приятелки.хахах

 
2 мале мале
  13 август 2013 | 03:40 отговор
 

Мале, до къде стигнахме, че от Британци за секс да се учим. Подкрепям предния коментар на 100% и само ще добавя, че може би си мислят за приятелка на приятелката им, защото се надяват поне приятелката да не е Таурен (бих казал крава ама това е прекалено лесно :D).

 
1 нормално
  12 август 2013 | 09:18 отговор
 

глупости. С приятелки на приятелката ми.... това трябва да си ебати пумияра. Е сега за британците може да важи. АКо са с някоя дебела и дебилна британка , нормално да не си мислят за нея по време на секс :Д Поне аз винаги съм си мислил по време на секс за настоящата ми партньорка. Може би не съм имал достатъчно дълги връзки или тя не е имала достатъчно хубави приятелки :Д

 

Добави Коментар

Най-четени