Автор
Woman.bg

За какво си фантазира всеки загорял за секс мъж?

Напук на всеобщото схващане, че мъжете мислят за секс на всеки 7 секунди, учени от Държавния университет в Охайо, САЩ, излязоха с нова по-реалистична концепция относно честотата на мъжките сексуални фантазии. Всъщност проучването разкри, че представителите на силния пол се отдават на такива средно 19 пъти дневно или приблизително 380 секунди.

И понеже ние, като жени, сме много любопитни, решихме да проучим кои са тези сексуални фантазии, които всеки загорял за секс мъж би искал да реализира поне веднъж в живота!

1. Секс с две жени

Може и да не ви харесва този вариант, но почти няма мъж, който да не се е събуждал или заспивал с горещата мисъл за тройка. Еротичните ласки в леглото едновременно с две жени са едно от най-желаните сексуални преживявания за мъжете.

2. Френска любов

Мъжете обожават да ги целуват долу. Това е прелюдията, с която всеки мъж се стреми да започне любовната игра. Ето защо, когато е влюбен, най-често лавиращият образ в главата му са палавите устни на неговата избраница.

3. Секс с любовница

Колкото и неприятно за благоверните партньорки да звучи това, много господа, които са в сериозна връзка, докато правят секс с половинката си, си фантазират, че го правят с друга жена, на която отскоро са хвърлили око или с която дори вече имат сексуални отношения.

4. Воайорство

Според учените от Journal of Sexual Medicinе повече от половината мъже си мечтаят да наблюдават половинката си в сладострастните обятия на друга жена. Такава гледка е способна директно да ги разтопи от удоволствие.

Четете още: 10 ерогенни зони при мъжа, които ще го доведат до екстаз

5. Жената е отгоре

Една от най-сладките и често срещани фантазии на мъжа е да се остави в ръцете на нежната си половинка. Пасивната игра, в която той е връзван, целуван и т.н., е начин, по който мъжът може да се отпусне поне за миг и да се почувства по начин, коренно различен от този, по който обикновено преминава животът му извън спалнята. Ездата е сред любимите секс пози, за които силният пол особено много обича да мечтае и, разбира се, да прилага. Усещането той да е отдолу, а тя да контролира бойните действия, е картината, която особено много го възбужда, като в същото време му действа и релаксиращо.

6. Стриптийз

Той е на дивана, отпуснат и възбуден. Тя е изправена над него и на фона на тиха възбуждаща музика кърши снагата си с бавни и еротични движения. Особено възбуждащ момент от въпросната сцена е бельото на дамата – то трябва да е черно и задължително придружено от жартиери.

7. Анален секс

Колкото и неприятно да звучи това за някои жени, факт е, че не са малко мъжете, които обожават аналния секс. Това е и поводът той да е често срещан детайл в сексуалните му блянове. Особено тогава, когато партньорката му категорично отказва всеки път на молбите му. Ако все пак мераклията успее да убеди приятелката си да го направят, ще трябва да се осведоми достатъчно добре по въпроса, така че не само той, но и тя да се радва на максимално удоволствие от този тип секс.

8. Секс на публично място

Сексът в асансьор, на бюрото в офиса или в тоалетната, на пейката в парка или просто под звездите, са също сред най-големите блянове, които живеят във фантазиите на всеки загорял мъж.

9. Игра на роли

Помните ли онази серия на „Сексът и градът“, когато Саманта Джоунс разиграваше разнообразни ролеви секс игри с приятеля си. Играта на роли се оказва доста вълнуващо преживяване и за много мъже. Сред най-големите сексуални фантазии в главите на представителите на силния пол са именно превъплъщението на двойката в определени ролеви образи – например – той е пациент, тя – медицинска сестра, той – шефът, тя – неговата секретарка, той – ученикът, тя – учителката, той – самият себе си, тя – момиче на повикване, стюардеса и т.н.

Четете още: Какво искат мъжете в леглото