Автор
Woman.bg

За онези хора, които никога не остават без половинка

Сещате ли се за онази своя приятелка или приятел, за които е някак неестествено да бъдат сами? Говорим за онези хора, които буквално скачат от връзка във връзка.

За някои от нас това е странно и необяснимо, докато за други е начин на живот. Но зад това явление има съвсем логични причини и обяснения. Също така е интересен и фактът, че в днешно време хората все повече избягват да са сами в сравнение с преди. Следващите редове посвещаваме на именно на този тип мъже и жени, които никога не остават без половинки. Как намират щастието в любовта и какво ги подтиква да бъдат такива, каквито са?

В днешно време е все по-лесно да открием нов човек, който да ни заинтригува

Скучно ви е? Самотно ви е? Искате да се срещате и общувате с нови хора? Просто се разровете в социалните мрежи или си инсталирайте приложение за запознанства. Там завързването на нови контакти е въпрос на минути. Бихте могли лесно да откриете представители от противоположния пол, които да съответстват на интересите, местожителството и възрастта ви. Благодарение на лесните начини за комуникация днес е много по-лесно да срещаме нови хора и да се влюбваме. Именно заради тази тенденция нараства и броят на серийните романтици.

Всъщност има два основни типа мъже и жени, които никога не остават сами

1.Прагматичните

Те обичат тръпката от първите срещи и знаят, че са най-щастливи, когато в живота им има нов човек. Този тип серийни романтици осъзнато търсят това усещане и когато го загубят, просто се ориентират към следващата си жертва. Често връзките им не продължават дълго, но моментите с тях са вълнуващи и незабравими.



2.Наивните романтици

Този тип наистина вярват в любовта от пръв поглед и са склонни да я виждат почти навсякъде. Лесно намират сродната си душа и не виждат нищо лошо в това, но в същото време бързо се отегчават. Обичат да общуват с нови хора постоянно, защото това увеличава шансовете им да срещнат Единствения/ата.

Те избягват твърде задълбочените отношения


Серийните романтици са харизматични и определено умеят да правят силно впечатление, дори и когато са на парти сред много хора. Повечето от тях успешно се превръщат в център на внимание. Обожават флирта и не пропускат шанс да си разменят няколко закачливи погледа или реплики с човека, който ги привлича, дори и да са щастливо обвързани. Тези хора се радват на вниманието на другите и трудно можете да се задържите в мислите им за дълго. Серийните романтици не обичат да се задълбочават в любовните си отношения твърде много. И въпреки че се влюбват сравнително лесно, те никога не са напълно емоционално привързани към другия, особено след като преминат сладкия период на опознаването и първите срещи.

Бонус съвет: Избягвайте ги!

Щом осъзнаете, че човекът до вас изпитва ужас от самотата и никога не остава без половинка, или чуете, че му се носи слава на такъв - бягайте надалеч. В противен случай рискувате да бъдете наранени. Дори и да ви е много приятна компанията на половинката ви, бъдете подготвени за внезапен финал на връзката. Даже всичко да изглежда наред и да сте на върха на любовната вълна, ако серийният романтик изгуби интерес, просто ще тръгне на лов за нова тръпка. И ще ви зареже в момента, в който я открие. Внимавайте!

Четете още: 6 признака, че връзката ви е приключила