Заедно са! Бен Афлек наистина целуна Джей Ло пред всички (снимка)

Старата любов ръжда не хваща и тази истина за пореден път я доказва звездната двойка - ДженифърЛопес и Бен Афлек, които в началото на май разкриха пред света, че отново са заедно.

Преди броени дни пък двамата се отдали на интимни ласки помежду си във фитнес център в Маями, издаде източник пред сп. Entertainment Tonight. По думите му бившите годеници пристигнали пред спортната зала поотделно, но когато влезли вътре, Джей Ло и Афлек били толкова разгорещени един към друг, че дори не направили и най-малък опит да прикрият химията помежду си, отдавайки се на дълга и страстна целувка.

View post on Instagram
 


"Те имаха часове с различни треньори, но правиха упражненията близо един до друг, без да крият отношенията си. В почивките между сериите се прегръщаха и целуваха. На всички ни беше ясно, че са заедно и се радват на този факт", каза той, допълвайки, че според него те са изглеждали точно като младоженци на медения си месец.

Очевидецът споделя още, че видимо двамата се познавали доста добре, затова и се наслаждавали максимално на компанията си един на друг.

View post on Instagram
 


Припомняме, че любовта между Афлек и Лопес пламна за първи път през лятото на 2002 г. по време на снимките на продукцията "Трудна свалка". Само няколко месеца по-късно - през ноември, Бен предложи брак на Джей с пръстен Harry Winston, украсен с рядък розов диамант на стойност 1,2 милиона щатски долара. На следващата година обаче, дни преди церемонията, насрочена за септември, двамата отмениха сватбата си. Според слуховете Дженифър не могла да се примири с пристрастието на Бен към хазарта, а той от своя страна бил шокиран от брачния договор, който булката му съставила, научена от горчивия опит от предишните си бракове.



Преди няколко седмици звездата от "Да свалиш Уолстрийт" и Бен прекараха няколко дни в комплекс, разположен в щата Монтана. Пътуването дойде по-малко от месец след раздялата на Дженифър с бившия бейзболист Алекс Родригес.

"Бен полага много усилия да пригоди натоварения си график с нейния, за да имат двамата на разположение повече свободно време, през което да се виждат. Той наистина полага усилия", писа тогава E!News, цитирайки думите на приближен до двойката.

Четете още: Джей Ло се върна при Бен Афлек, Алекс Родригес е бесен