Защо Криско и Цвети не правят секс

29 октомври 2021 | 00:10
8447
3
Снимки: Instagram, Facebook
3

Последната публична изява на рапъра Криско и съпругата му - Цвети, предизвика сред зрителите вълна от съмнение, че между двамата любовта май куца.

На подобни мисли наведе поведението на двойката по време на шоуто на Рачков преди няколко дни, където липсваше каквото и да е съприкосновение и огън в отношенията помежду им.

Двамата видимо бяха дистанцирани един от друг, а когато им се наложи да отговарят на въпроси, свързани с интересите им и интимния им живот, то видимо се разминаваха в отговорите си.

В тази връзка да припомним, че неотдавна се появиха слухове, че музикантът и  приятелката му са се разделили, а причината за това била в отношението на изпълнителят към отглеждането на децата им или по-скоро в липсата на такова отношение.

Нито Цвети, нито Криско отрекоха или потвърдиха информацията, но е факт, че двамата нито бяха забелязвани заедно на събития, нито публикуваха общи снимки в последно време.

Препомняме, че преди около месец Криско сподели мила снимка от рождения ден на дъщеричката си Амая, която навърши на 21 септември 2 годинки.На фотото обаче липсваше майката Цвети. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

Четете още: Ето в обятията на какъв мачо се гушка красивата асистентка на Рачков (Снимка)

Още по темата

Коментари

3
  17 април 2022 | 14:21 отговор
 

Защото е гей

 
2
  16 ноември 2021 | 08:22 отговор
 

И кво ни ебе нас тая работа?

 
1
  29 октомври 2021 | 17:24 отговор
 

Хах ми снимала е. Оставете намира.

 

Добави Коментар

Най-четени