Автор
Woman.bg

Защо кръшкачите се дънят точно на третата изневяра

И да изневеряваш не е лесно. Оказва се, че най-опасна е третата изневяра, или поне това показват резултати от анкета, поръчана от сайт за извънбрачни запознанства.

В допитването са се включили 1000 потребителя, а резултатите са повече от красноречиви:

Около 63% от участниците в проучването заявили, че са били хванати в изневяра от брачния си партньор, и това най-често се случвало при третото кръшкане.
А тези с най-малко късмет са - 11%. Те се издънвали още при първия си опит, 12% - при втория, и 21% - при третия.

Това има и своето обяснение, а именно - с увеличаване на изневерите кръшкачите ставали по-самоуверени и не полагали старание да заличат следите от извънбрачната си връзка. Те станали убедени, че могат да водят до съвършенство дойнствен живот в любовта и така тяхната официална половинка няма да разбере нищо.

При анкетирането се оказало, че – при първото кръшкане хората ставали нервни и много притеснени. След това обаче те добивали по-голяма самоувереност и станали майстори в лъжите.

Ето и още малко статистика - 39% от анкетиране били изловени в кръшкане заради съобщения в телефона, 22% заради имейли, 20% заради лъжи къде се намират в момента,14% заради това, че са били забелязани с любовника.

Интересн факт е също, че 86% от от силния пол признали, че са изневерявали на любимите както преди, така и след брака.

Ако приемем изневярата като грешка, то нека в този случай си припомним думите на Оскар Уайлд: "Не е страшно, че грешим. Страшното е, че повтаряме грешките си".