Повечето мъже, които имат дългогодишни и многобройни интимни контакти, се чувстват като богове в секса. Но така ли е наистина? Не и според жените.

Проучване, проведено с 1000 европейци показва, че за да изтъкнат креватните си възможности, хората са склонни да лъжат за бройката предишни завоевания, водени от логиката, че колкото повече сексуални партньори са имали, толкова са по-добри в леглото. Предимството в това мнение е в полза на мъжете, докато жените от Стария континент вярват, че бройката не е гаранция, че една дама ще получи нужното удоволствие под чаршафите.

Статистиката сочи, че цели 57% споделят тази максима, докато едва 35% от жените смятат сексуалния опит за предимство. 8% от запитаните пък са убедени, че богатият интимен живот на партньорите им дори влошава сексуалната им форма, тъй като механизира движенията в леглото, докато нежната половина от човечеството предпочита да усеща привързаност, любов и лично отношение.

До какво заключение стигнахме ние, благодарение на информацията от тази статистика? Мъжете искрено вярват, че уменията, придобити от стотиците сексуални контакти със случайни или не толкова случайни партньорки, ги прави неотразими любовници. Докато истината се крие на съвсем различно място. Дамите жадуват за чувство на сигурност и закрила от техните любими, присъствие духом и тялом и страстна самоувереност, която направо да им отвее главите по време на сексуалния акт.

Вие съгласни ли сте с това становище, дами, или ви привличат мъже, които се славят с хилядите си любовни трофеи?

Четете още: Кога започват първите изневери в брака?