Автор
Woman.bg

Защо организирах на гаджето си групов секс?

Въпреки че ново масово изследване доказа, че милениалите правят по-малко секс в сравнение с предходните поколения, днешният ни материал доказва, че те може и да мачкат по-рядко чаршафите, но когато го правят, то е наистина запомнящо.

Това е така, защото при тях говорим не за страстни ласки между двама, не за тройка, а за... петорки.

Но най-добре вижте от първо лице откровението на един мъж, решил да сбъдне най-голямата сексуална фантазия на приятелката си – секс с четирима мъже.

"Милениалите ценят преживяванията повече от вещите. Е, може би, поради тази причина моята приятелка милениал реши, че за 33-ия си рожден ден иска групово изпълнение с други мъже. Възможността да е в центъра на сексуално забавление с привлекателни, предварително избрани мачовци, е начинът, по който Алекс сподели, че желае да посрещне помъдряването си.

Няма как да не призная, че подобна молба си бе огромно изпитание за мъжкото ми его, но не мога и да отрека, че ме възбуди мисълта за реализирането на тази възможност. Дори навярно толкова, колкото я възбужда самата нея.

Чувствам се длъжен да споделя, че молбата ѝ за групов секс с други мъже не идва ей така от нищото. От самото начало на нашите взаимоотношения ние сме доказали своята сексуална разкрепостеност един пред друг.

Присъствали сме на различни секс партита, но никога досега не сме преживявали подобни групови изпълнения.

Все пак аз се нагърбих с организирането на груповия секс, за който Алекс мечтае, надявайки се така да осигуря най-запомнящото се празненство за рожден ден, което приятелката ми е имала досега.


Разбира се, ако сте ревнив типаж, няма как да се заемете с подготовката на вечер, в която знаете, че всяка една дупка от тялото на половинката ви, ще бъде запълнена от членовете на привлекателни представители на силния пол. Признавам си, ако цялата тази ситуация се бе разиграла преди години и тогава бях чул подобно признание от половинката си, главата ми щеше да експлодира. Но след като вече самият аз съм просветен в секс партитата и донякъде следвам принципите на полигамната любов, ситуацията е малко по-различна.

Да, не се съгласих от раз, трябваше ми известно време да обмисля чутото. Но в крайна сметка реших да не демонстрирам несигурност, а да помогна на любимата си жена да реализира своята най-голяма сексуална мечта. За целта изцяло поех организирането на паметната вечер.

Първото, което трябваше да уточним с Алекс, бе точният брой на участниците и по какви критерии ще бъдат избирани те. Стигнахме до извода, че петима мъже е добър вариант. Пояснявам, че в това число не се включвам аз и аз няма да участвам в оргията. Такова бе желанието на Алекс.

Но да се върнем на подбора на мъжете. Както и предполагах, тя не държеше те да са с изразени плочки на корема, а да са господа, които ще зачитат границите ѝ и ще уважават сексуалния си партньор. За късмет само месец или два по-рано бяхме на секс парти, на което Алекс се запозна с няколко мъже, вписващи се в нейните изисквания. Като организатор на груповия секс мое бе задължението да ги открия и уговоря. След известно търсене във фейсбук успях да намеря господата и други, също изглеждащи като добра опция.

Съставих списък с потенциални участници и го дадох на Алекс.
Тъй като бях прочел, че се случва дори мъже с опит в подобен тип сексуални приключения да се отказват в последния момент, е хубаво да се предвиди по-голяма бройка мъже. Просто защото е доста вероятно не всички да дойдат. Така и направихме.

Писах на шестте мъже, които Алекс хареса, и им разпратих очакванията ѝ как да протече вечерта. Разясних им какви са изискванията ѝ и какви са лимитите ѝ.

Получихме потвърждение от господата, че приемат написаното в мейла и че ще бъдат на избраното място в уточнения час. А локацията, на която се спряхме, бе лъскав хотел в Манхатън.

Три дни преди големия ден изпратих писмо с подробни указания какво трябва да си носи всеки от участниците в груповото изпълнение, а именно хавлия за душ преди и след започване на същинската част, избрани от тях презервативи и лубрикант.

В отговор на съобщението двама от господата ми писаха, че няма да могат да присъстват на вечерта. Признавам си, че доста се притесних това да не провали груповото изпълнение, за което любимата ми мечтае.

За щастие в деня на голямото събитие останалите четирима мъже се появиха и смея да призная, че слизайки във фоайето, за да ги посрещна, имах пеперуди в стомаха.

Не ме е срам да си призная, че се вълнувах от това, което предстои.

Първоначално си наляхме по едно питие, с Алекс предварително бяхме донесли текила и други напитки, и седнахме да си поговорим. Единият от четиримата мъже предложи да разчупят леда, правейки масаж на Алекс, шеговито подхвърляйки, че едва ли има по-добър начин да се отпуснеш от това да те масажират осем мъжки ръце.

След като те пристъпиха към масажа, а Алекс, сияеща възкликна: "Господи, това е уникално", се успокоих, че приятелката ми ще изживее всичко, за което е мечтала.

Няма да навлизам в подробност за случилото се, защото е прекалено пикантно, но само ще разкрия, че същинският секс продължи 90 минути и всички комбинации и пози, за които Алекс копнееше, се случиха.

След края на акта си поговорихме с момчетата, изпихме по няколко питиета и те си тръгнаха, оставяйки ме с любимата ми. За да продължим да празнуваме нейния, обещаващ да се превърне в доста запомнящ се, 33-и рожден ден.