Автор
Woman.bg

Защо в публичен дом мъжете предпочитат секс с кукла вместо с жена?

В голям австрийски публичен дом все повече започва да набира скорост една интересна тенденция, а именно секс с кукла, вместо с жена.

Куклата на име Фани става популярна миналия месец, когато виенският бордей я включва в екстрите, предлагани на клиентите. Един час със силиконовата изкусителка струва на господата 80 евро, а те очевидно остават повече от очаровани, защото търсенето на услугите, извършшвани от Фани, нараства все повече. И тъй като първата кукла в публичния дом е запазвана за дни напред, в него вече има втора като нея, за да могат да бъдат обслужени повече клиенти.

Фани е създадена по всеобщия мъжки стереотип - с дълга руса коса на букли, големи гърди, слаба и с женствени извивки.

Според местните медии собствениците на други публични домове също възнамеряват да почерпят от чуждия опит и да включат и секс кукли. Въпреки че цената на тези артикули е висока, около 7 000 евро, очевидно е добра инвестиция, която ще бъде оценена с добра възвръщаемост.



Секс експерти са категорични, че броят на мъжете с фетиш към силиконовите кукли нараства все повече, а психологът Джерти Сенджър разкрива причината за това:

"Много мъже са по-привлечени от идеята да правят секс с кукла, отколкото с жена, защото с неодушевен предмет те могат да развихрят въображението си и да направят буквално, каквото си поискат. С куклата те имат много по-малко задръжки, отколкото биха имали с една проститутка, например".

Други психолози обаче съвсем на намират този фетиш за нещо обичайно и дори за него използват термина "аутистична тенденция".

Четете още: Топ 10 на най-култовите секс музеи по света