Модерната жена става рано сутрин и отива на работа. Тя е наравно с мъжа, сама осигурява доходите си и е рамо до рамо с него в офиса. В такъв случай съвсем не е странно, че голям процент от двойките се запознават на работното място и решават дали е редно да продължат интимните си отношения, или е по-добре да ги прекратят. Темата за връзките в офиса винаги буди противоречиви реакции. Някои са категорични, че това е немислимо и крайно непрофесионално, а други, че е чудесна идея. Днес ще ви споделим защо да излизате с колега от офиса не е толкова лоша идея.

Ако вие сте ангажирана жена, която не намира достатъчно време за социални контакти и рядко излиза с приятелки на по чашка, е съвсем разбираемо, че сте се „прицелили“ върху мъж, когото виждате всеки ден на едно от малкото места, на които ходите.

Всяка фирма има различна политика за личните взаимоотношения, някои компании ги забраняват, други пък оставят възможност на служителите си. При всички случаи не е приемливо да демонстрирате явно връзката си, независимо дали работодателят ви има нещо против нея, или я приема.



Когато сте щастливи сте продуктивни

Човекът, когото обичате и от когото се вълнувате е ежеминутно до вас и си помагате. Какво по-хубаво от това? Само близостта с него чисто физически може да ви донесе онази радост, от която се нуждаете в натовареното всекидневие. Със сигурност ще бъдете много по-продуктивни, ако сте в приповдигнато настроение.

Имате солидна подкрепа

Съвсем различно е, когато сред колегите ви има човек, който ви е близък и знаете, че можете да разчитате на него. Дори и без да го молите, той ще ви пази гърба, когато се налага, ще ви помага, вие на него, ще си разменяте информация. Знаете, че любимият ви ще бъде до вас и може да ви защити в кризисни ситуации.

Няма да се разсейвате

Много работодатели изпитват притеснение, че когато двама служители започнат романтична връзка, те ще се разсейват по-лесно и продуктивността им ще намалее. Истината е обаче, че е точно обратното. Много по-вероятно е влюбен човек да се разсейва повече, когато обектът на чувствата му не е наоколо. Тогава той излиза от работа, за да му се обади по телефона или прекарва повече време в мисли за него. А когато половинката е наоколо, той е спокоен и знае, че може винаги да се обърне и да си поговорят. Да не забравяме, че по този начин двамата влюбени имат и възможността да обядват заедно.



Имате безброй общи теми на разговор

Връзката ви с този човек ще е наистина силна, защото до голяма степен ще споделяте едни и същи проблеми, както и мнението си един с друг. Ще научавате нови неща за офиса, както и той от вас, защото все пак ще общувате с различни хора. Отношенията ви ще стъпят на една солидна база, а също така любимият ви е перфектният човек за съвет, свързан с работата. Достатъчно сте близки, за да ви даде полезни напътствия и е запознат отлично с обстановката на вашето работно място.

Четете още: Истински истории: Какво е да си търсиш мъж на 30?