Грешно ли е да си имаме любовник, или не? Това е въпросът, който си заслужава да разнищим и то още днес, защото не е толкова прост, колкото изглежда. На пръв поглед бихме си казали, че няма нищо по-подло от това да предадем доверието на любимия си мъж и ще бъдем прави. Само че животът не е черно-бял. Има нюанси, различни гледни точки и изобщо една ситуация може да бъде разгледена под много ъгли. Нека помислим защо не е толкова лошо и грешно да се отклоним от правия път...

Първо трябва да уточним, че повечето дами, които си хващат любовник, умишлено или инцидентно, са минали определена възраст. Обикновено границата е над 30 г., когато повечето жени вече са се задомили, имат работа, някои дори и деца. И въпреки че всичко излгежда наред и те вече са се преборили за онова, което са мечтали, нещо не им достига. Това „нещо“ се крие в думичката „внимание“.



Всяка жена обича да бъде харесвана и тайничко се старае да предизвиква възхищението на мъжете около себе си. За нея не е важен само партньорът ѝ. Тя няма нищо против колегите в офиса или пък господата, с които се разминава по улицата също да въздишат по нея. А ако мъжът до нея е свикнал твърде много с нейната хубост и с времето е забравил да ѝ прави комплименти, да ѝ подарява красиви неща и да ѝ обръща нужното внимание, тя започва да усеща липса.

Един хубав ден обаче се появява онзи симпатичен нов колега, който ѝ се усмихва чаровно и някак завладяващо. Не след дълго започва да ѝ отправя комплимент след комплимент, дори я кани на обяд. Тя не се двоуми твърде много, защото той е настоятелен и мил с нея. Той е онова, от което тя отдавна вече има нужда и не получава вкъщи. Той е нещо ново, обгръща я с внимание и неусетно помежду им се заражда непреодолим химия. Когато напрежението става непоносимо, двамата от приятели се превръщат в любовници. Изведнъж тя преоткрива и секса, той отдавна не е бил толкова вълнуващ. Доказано е, че когато сме задоволени в леглото, ние сме много по-успешни и щастливи в живота и извън него.



С времето дамата става все по-уверена в себе си, сякаш се е преродила. Отново си прави прическа всяка сутрин преди работа, слага червило, мисли повече, когато се облича. По-често носи усмивката със себе си, дори си е купила нов парфюм, изобщо отново се чувства като жена.

Истината е, че когато имаме нова тръпка в живота си, тя поддържа онази искра, която ни кара да се стараем да бъдем секси и да се усмихваме по-широко.

Но, дами, нека си го признаем. Чувството за вина може наистина да ни накара да се почувстваме зле, когато първоначалната тръпка отмине. Затова е добре да помислите дали си заслужава да се отдадете на странични отношения.