Малко по-подробен списък на основните „дразнители” в мъжкото поведение и навици, които отблъскват жените.

1. Липса на лична хигиена

По-голямата част от дамското съсловие трудно понася мръсни обувки, смачкани дрехи, мръсотия под ноктите или дълги нокти, огризани нокти, жълти зъби, миризмата на пот, пърхот, миризмата на мръсни дрехи, немарливост, неподдържани бради, мръсна кола и пр.

Жената няма да позволи до нея да се доближи мъж, който изглежда така, като че ли може да я изцапа.

2. Постоянно сравняване с другите мъже

Това е свързано с наличието на ниска самооценка и непрекъснато търсене на факти, които потвърждават колко „по-добър” е въпросният господин от останалите.

Мъжката самооценка е субективна и пряко зависи от това колко добре познава себе си, възможностите си и собствения си вътрешен свят.

3. Никакво уважение към жените

Единствено, когато мъжът наистина започне да уважава нежния пол, тогава ще може да намери подход към него.

Ще успее да разбере какво иска една жена и ще може да я направи щастлива.

Не е тайна, че мъжът се реализира като мъж не само заради своето удоволствие, но и заради това, че удовлетворява жената.

4. Дребнавост и стиснатост

Това са „качества", основани на страха от споделяне. Мъжете често се страхуват да дават, защото не получават в замяна очакваното.

Ето защо, когато един мъж няколко пъти не получи желаното, той предпочита да не дава нищо повече от себе си.

Стиснатостта за пари преминава в дребнавост и ограниченост на действията, емоциите и чувствата. Не случайно във всички приказки този, който е седял върху сандъците със злато, винаги е оставал сам.

5. Егоцентризъм

Когато мъжът мисли само за себе си, говори само за себе си, а жената остава в периферията на комуникацията и взаимоотношенията им.

Очаквайте продължение.