Продължение.

Малко по-подробен списък на основните „дразнители” в мъжкото поведение и навици, които отблъскват жените.

6. Агресивност

Едно е да срещнеш мъжкар до мозъка на костите си, друго е да се натъкнеш на избухлив, нападателен и груб мъж.

Освен това, агресивността може да изиграе лоша шега на мъжа и по следния начин - обиденото момиче ще разкаже за въпросния на други свои 9 приятелки (много често преувеличавайки истината). Така че вместо една девойка, той ще изгуби още 9 потенциални възможности.

7. Без чувство за хумор

Спокойно можем да кажем, че мъж, който може да разсмее жена, е с един крак в играта.

Защото, когато жената се смее отделя хормон на щастието серотонин, който помага за отделянето на ендорфините, които пък отговарят за сексуалното желание.

8. Неувереност

Вътрешната неувереност се отразява на позата, жестовете, гласа, държанието на един мъж. Жената винаги търси уверен мъжкар, който да може да я защити и осигури. Тя непрекъснато проверява избраника си.

Мъжът възприема нийните откази и бързи промени в настроението като нежелание да бъде с него. Почти всички женски действия и постъпки спрямо мъжа са проверка на неговата увереност.

9. Мързелив и неинициативен

Едно от нещата, които жените ценят страшно много, е способността мъжете да извършват нестандартни постъпки. Това е възможно само тогава, когато не ви мързи да измислите нещо ново. Нестандартността идва само тогава, когато сте опитали всичко стандартно.

10. Липса на цели

Една от разликите между обикновения мъж и успешенния мъж е наличието на цели. Когато човек има цел, тогава се появава и енергията. Това е като попътен вятър за кораба, който издува и насочва корабното платно. Когато човек не знае какво иска, той просто се клатушка в морето. Не потъва, но и не се движи.