Заснеха принц Хари с новото му гадже!

16 декември 2016 | 15:15
9295
1
1

От миналия месец се носи клюката, че един от най-желаните ергени в света – принц Хари, вече не е свободен.

Медиите спрягаха името му с това на американската актриса Меган Маркли, като твърдяха, че двамата са заедно от още от началото на лятото, но умело прикриват отношенията си. Мнозина не вярваха, но ето, че вчера се появи убедително доказателство, че Меган и Хари наистина са двойка.

Риана и принц Хари се тестваха публично за СПИН

Актрисата и принцът бяха заснети от папараци, докато се наслаждават на романтична вечер в Лондон. Двамата бяха изловени от пресата на път към един от известните театри в Лондон и ако съдим по еуфоричните обяснения на благородника и кокетната усмивка на холивудкста красавица, двамата си прекарват добре един с друг.

Според разпространеното от медиите на Острова Меган и Хари са се разходили из Лондон, демонстрирайки без притеснение чувствата си, и ден преди това. Тогава двамата са отишли на пазар за коледно дръвче. Според пресата в момента актрисата е отседнала при принца в двореца Кенсингтън, но ще си замине обратно за САЩ края на тази седмица и няма да посрещне предстоящите празници с новата си половинка.

Коментари

1 p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
  16 декември 2016 | 20:39 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

 

Добави Коментар

Най-четени