36-годишната Литъл Беър Шварц от Сиатъл, щата Вашингтон, най-накрая откри любовта. След дълги години самота, сега Беър е вече омъжена. Литъл Беър е необикновена жена – с брада. От 14-годишна възраст Шварц страда от синдром на поликистозните яйчници, който причинява хормонални нарушения в тялото, включително небивал растеж на космите по лицето.


„Младежките ми години бяха много трудни. Никой доктор не можеше да ми каже каква е причината за това окосмяване по лицето и тялото ми. Бръснех се всеки ден", обясни в телевизионното шоу This Morning Литъл Беър. Този проблем смазал психически жената. Партньорите ѝ се срамували да се покажат на публично място с нея.


Цели 16 лета косматата жена се бръснела. Но когато станала на 31 години, захвърлила самобръсначката и приела, че ще бъде завинаги с брада. Даже почнала да си прави различни брадати прически.

„Върнах си самочувствието, след като участвах в конкурс за бради и го спечелих. Приех се такава, каквато съм. Единствено ми тежеше, че нямам мъж до себе си", разказва Беър.

Отчаяна, че няма да може да открие истинската любов, тя публикувала пост в социалните мрежи, че си търси половинка. И така срещнала 45-годишния Тобиас Бредик. Любовта пламнала от пръв поглед.
В началото Тобиас даже се притеснявал, че Литъл Беър няма да го хареса. „Тя винаги е била толкова истинска и любяща. Не е фалшива. Тя е човекът, с когото искам да живея", категоричен е Бредик. Сега двамата са женени, но и поддържат полиаморна връзка с няколко партньори, които са наясно за съществуването на останалите.


„Не си мислете, че ни е лесно. Когато излизаме, всички ни зяпат, чувам обиди зад гърба си. Има хора, които ни снимат тайно, за да ни се подиграват в социалните мрежи. Много ме боли, но съм щастлива, че срещнах съпруга си", не крие брадатата жена. „Когато сме на публично място, тя много се притеснява. Но аз просто ѝ казвам: Ела, целуни ме!“, обяснява Тобиас.