Автор
Весела Георгиева

Женен съм от година, но не мога да спра да изневерявам на жена си

"Имам жена, любовница, няколко случайни връзки в офиса и бивша, с която правя секс от време на време. И това не ми е достатъчно." Така започва историята на Петър. Той споделя, че усеща, че нещо с него не е наред, но не може да спре. Да прави секс с различни хора.

Пепи е на 27, съпругата му е на 26. Женени са от година, а не е минала и седмица без той да й изневери. Любовницата му знае, че е женен, знае и че има други безразборни връзки.

Двамата се познават от деца. Излизат заедно като тийнейджъри. Сексът със съпругата му е не кой знае какво. Но сексът с любовницата е божествен.

"Щастливи сме, докато правим секс, през останалото време се караме."

"Понякога си мисля, че просто искам да бъда един нормален семеен мъж. Но след това идва желанието за секс. И превзема мислите ми."

Пепи работи в сферата на реклама, среща се с много хора. И това му дава възможност да общува. Жените флиртуват с него, а той няма нищо против.

"Миналата седмица правих секс с пет различни жени".

Признава, че това може да звучи като сбъдната мечта за някои, но за него е просто необходимост.

Психологът коментира, че Пепи просто е пристрастен към секса и като всяка една пристрастеност проблемът се крие в преживяна травма. Сексът вероятно се явява като заместител на любовта, която не е получил в детството. А единствения вариант да се радва на нормална връзка, е да превъзмогне пристрастяването си. Като начало трябва да говори със съпругата си, да й помогне да се почувства по-малко отхвърлена. А след това заедно да намерят пътя към решаването на проблема.