Автор
Теодор Муховски

Жененият ми шеф ме повишава всеки път, когато се опитам да прекратя любовната ни афера

Аз съм 28-годишна жена и съм изпълнителен асистент в банка. Любовникът ми е на 36 години и е висш мениджър там.

Имаме връзка от една година и въпреки че все още правим най-горещия и хубав секс и се разбираме чудесно, когато сме сами, виждам, че си губя времето с него. През седмицата той живее на квартира, а през уикенда се прибира в семейния си дом, защото съпругата му отказва да се премести в града.



Той избягва да говори за нея, освен че понякога признава, че тя е "трудна и егоистична".

Аферата ни започна една вечер, след като той ме попита дали искам да пием по нещо след работа. Нещата се проточиха и след заведението се съгласих да се преместим в апартамента му, за да изчакам таксито си.

Отворихме бутилка вино и скоро след това започнахме да се целуваме на дивана. Той беше невероятен и правихме секс точно там.

Оттогава се срещаме поне три пъти седмично. Проблемът е, че макар и да не харесва жена си, никога няма да я напусне заради 11-годишната им дъщеря.



Първия път, когато исках да прекратим всичко това, той ме повиши от секретарка в изпълнителен асистент.

Втория път организира спа уикенд за мен и приятелите ми като служебен бонус, а третия път ме възнагради с щедър паричен бонус.

Има и още един привлекателен човек в работата ми, който е на 29 години. Излизали сме няколко пъти. Той знае, че имам връзка, но явно изчаква да види докъде ще стигнат нещата. Изпитвам някакво привличане към него, но не смея да се впусна в такава игра.

Чудя се: кого да избера?



Психологът съветва:

"Знаеш, че моят отговор никога няма да бъде: "Избери женения любовник". Този човек е извън обсега ти.
Вече си разбрала, че този мъж няма да напусне съпругата си, така че тази връзка е обречена на провал рано или късно. Със сигурност тези служебни почерпки и привилегии са малка утеха за самотата, която чувстваш.

Приключи с този женен мъж и дай пространство да развиеш собствените си интереси и приятелства, но не бързай да се впускаш в друга връзка.

Вземи си глътка въздух и ако все още искаш да намериш специален човек за сериозна връзка, тогава можеш да проучиш дали ти и твоят колега може да имате бъдеще - стига връзките на работното място да не ти попречат на работата."