Прието е да се смята, че мъжете обичат да споделят сексуалните си приключения с приятели, като по този начин гъделичкат егото си.

Специалисти обаче посочват, че представителките на нежния пол обсъждат много повече интимния си живот и завоеванията си.

Те не са способни да пазят и тайна в това отношение – 43%, които са изневерили на партньора си дори веднъж, споделят това с най-близкия си приятел. Цели 15% разказват за авантюрите си на повече от един близък човек.

При мъжете показателите са съвсем различни. 3/4 от тях не биха признали пред приятели своите изневери, тъй като обикновено се притесняват, че истината ще излезе наяве. От друга страна обаче те са с 50% по-склонни да разкажат на непознат историята си.

Само 6% от неверните съпрузи споделят за любовниците си пред приятел, а два пъти повече - 12%, са склонни да изтъкват завоеванията си пред някой, с когото току-що са се запознали.

Според експертите изводите не са учудващи. Жените просто създават друг тип обвъзване със своите приятели, независимо от пола им, докато мъжете трудно се разкриват по природа.

Тези резултати идват от он-лайн проучване, осъществено от британски сайт за запознанства.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук