Жените, които прогонват мъжете

05 февруари 2018 | 17:36
видяна 60214
коментари 4
снимки: Pexels

Известно е, че ние дамите сме познати като хитри, коварни, но и прекрасни същества сред представителите на мъжкия пол. Какво ли щяха да правят господата без нас? И те не знаят, но и ние имаме нужда от тях, затова е добре понякога да не даваме воля на някои от негативните качества, които ни е дала природата. Нека видим кои са жените, с които никой мъж не би искал да си има работа.

Самодостатъчната

Кариеристките, които държат да постигат всяка своя цел напълно сами и постоянно да го показват, не са най-привлекателният тип за мъжете. Жените, които се справят с всеки проблем, отхвърляйки помощта на половинката си, го карат да се чувства ненужен, а това е може би най-отблъскващият фактор за представителите на силния пол.Материалистката

Помните ли Шарлот от „Сексът и градът“? Онази дама, която е толкова тиха, чиста, спретната и усмихната, но готова на всичко, за да получи парите на сърпуга си. Дамите, които гонят материалния си интерес обикновено се издават лесно, но в повечето случаи имат успех. Въпреки това никой мъж не желае подобна жена до себе си. Те са хитри и коварни и умеят да привличат лесно жертвите си с ласкателства, а често дори успяват да разбиват и семейства.

Лепката

Обсебващите жени, с които мъжът се чувства като затворен в клетка. Тази дама, която не дава минута свобода на половинката си и която няма никакви други интереси. Тя е готова да отиде навсякъде с мъжа си, защото е обсебена от идеята просто да бъде с него. Подобен тип жени са безкрайно непривлекателни, тъй като в една връзка всеки трябва да разполага с личното си пространство. А една дама е най-желана от мъжете, когато е интересна и има свои вълнуващи хобита.Изпадналата в беда

Горкото момиче, което вечно е в беда и има нужда някой да реши проблемите й. Готова е да положи всички усилия, за да спечели силен и богат мъж, който да й помага постоянно. Работата не е за нея, а предизвикването на съжаление е просто в кръвта й. Амбицията й е толкова далечна, че е готова да живее в нищета, отколкото да положи труд и да разчита на себе си. Това е също толкова несекси, колкото и „самодостатъчната“.

Детективът

Тази дама просто не може да контролира любопитството си и буквално атакува мъжа с въпроси за миналото му. Тя, разбира се, не разчита единствено на отговорите, знае точно как да провери подадената информация и открива още по всякакви невиждани начини. Няма тема, която да не я интересува и не се предава, докато не научи абсолютно всичко. С времето тя започва да има контрол над всяко действие на половинката си, а личното му пространствf намалява все повече с всеки изминал ден.

Многознайката

Донякъде да сте добре информирани и да имате мнение по повечето въпроси е симпатично, но не и когато използвате знанията си, за да спорите с мъжете и то постоянно. Има си подходящи моменти, в които да блеснете с ум, не го правете във всяка удобна за вас ситуация. В противен случай изглеждате високомерни, а това е отблъскващо.

Злобарката

Много жени не забелязват този си недостатък, но злословенето и шушукането зад гърба на другите са безкрайно отблъскващи за господата. Обикновено злобните дами имат навика да обвиняват за всичко половинките си, дори и децата си. Запомнете: колкото по-негативни сте, толкова повече отблъсквате мъжете. Затова ако искате да спечелите някого, усмихвайте се повече.Жадната за внимание

Тези дами са готови да направят и кажат всичко, за да фокусират вниманието върху себе си. Те не се интересуват от чуждите проблеми и мнение, готови са да говорят единствено за своите. Обикновено не спират да дрънкат, усмихват се широко и кокетничат с всекиго. На пръв поглед всеки мъж се влюбва в тях, но с течение на времето комуникацията с егоцентрик им натежава.

Несериозната

Добре, де. Не всички мъже мислят несериозните жени за отблъскващи, но определено, когато са се фокусирали над това да открият дамата, с която да прекарат живота си, няма да се спрат на този тип. Обикновено такива жени обожават да се навъртат в мъжки компании и могат да се похвалят с впечатляваща бройка. Те не страдат от комплекси, води ги единствено сексуалността им. Често сменят партньорите си и използват опита си, за да разберат какъв искат да бъде човекът до тях един ден. Но най-голямата опасност, пред която са изложени, е склонността да се влюбват единствено в себе си. Именно това държи мъжете настрана от тях. 

Пропуснахме ли някого?

Коментари

4
  07 февруари 2018 | 13:37 отговор
 

Лепката е най-противната! Докато не я изриташ грубо, няма спасение.

 
3 Fortune
  07 февруари 2018 | 01:06 отговор
 

Няколко от моите приятели се разделиха с жените си, защото жените им с времето се превърнаха в някои от описаните в статията образи - основно се опитваха да им бъдат майки, да им казват какво и как да правят, непрекъснато ги критикуваха и им правеха забележки пред други хора, опитваха се да ги подчинят на волята си, а в следващия момент играеха ролята на беззащитно разглезено същество, които иска да бъде глезено и обгрижвано. Много жалка картинка, гледайки отстрани. Повечето са семейства, в които мъжете работят на кораб или в чужбина. Мъжете отсъстват и изпращат пари, с които жените разполагат неограничено. Жените се справяха сами с живота, харчейки готови пари, свикнаха да живеят сами с парите на мъжете си и когато мъжете им се връщаха и се опитваха да бъдат мъже, се превръщаха в дразнители на жените си... жалко, много жалко

 
2
  05 февруари 2018 | 18:59 отговор
 

Аз от време на време влизам в ролята на някоя от тези и се разпознавам и си го признавам, защото се познавам, умея да се наблюдавам отстрани и да съм честна със себе си, но със сигурност ще съм една от малкото, която ще си признае, че се е разпознала. Повечето и пред себе си ще отричат до дупка. Надявам се под "да разбие нечие семейство" да имате предвид своето, въпреки че човек може да разбие своето по много и различни начини, които съвсем не е задължително да са съзнателни. Ако не сте имали предвид своето собствено, то спрете да насаждате подобен род убеждения у жените, че жената била разбила нечие семейство на някакви трети лица, когато отговорни за състоянието на брака си са само участниците в него и никой не може да разбие чужд брак.

 
1
  05 февруари 2018 | 18:21 отговор
 

Вашето списание се пише от отчаяни жени,които не са правили кекс МИНИМУМ от година. Много сте зле... как не ви писна да пишете само за тея поср@ни мъже и това как да бягат,какво харесват,не харесват,правят и изобщо....купете си вибратор бе девойки :/

 
 
05 февруари 2018 | 18:56

Че като не са правили, то пък голямата работа където са изпуснали.

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?