Жените могат да издържат по-дълго време без секс

07 юли 2022 | 10:55
6167
4
Unsplash
4

Жените, заради своята физиология, могат да живеят без секс много по-дълго, отколкото мъжете, сочат резултатите от ново проучване.

Учените, които са изследвали последиците от сексуалната суша, установили, че жените са по-железни в това отношение. Търпението на мъжете се изчерпвало средно на третата седмица, а на жените едва след втория месец.

Сексолозите казват, че в зависимост от човека, признаците, че той е в "сух период", са раздразнителност и безпричинен гняв.Оказва се обаче, че нервните изблици и лошото настроение при жените са доста по-изразени, защото те по принцип са по-емоционалния пол.

Неотдавна германски сексолог шокира обществеността с ново приучване, според което страстният секс е... вреден. Имал отрицателно въздействие върху здравето и увеличавал риска от хипертония.

Високата сексуална активност можела дори да предизвика мигрена и главоболие. За да ви носи ползи, не само емоционални, но и здравословни, сексът трябва да бъде спокоен и уравновесен. Тогава той удължава живота средно с девет години, казват учените.

Още по темата

Коментари

4 Иван
  13 юли 2022 | 08:41 отговор
 

А, като си накупи дилда и вибратори, една жена може да кара без секс цял живот.

 
3 1
  11 юли 2022 | 09:25 отговор
 

1

 
2 Да бе,
  08 юли 2022 | 07:13 отговор
 

щото вие мъжете сте цветя за мириса е и изобщо не се интересувате от пари, и хич не крадете. Хайде малко усет.

 
1 Stamatis
  07 юли 2022 | 13:44 отговор
 

За секса е ясно!Кажете колко могат да изкарат без чужди пари за ползване? Това е интересно!

 
 
Бивш от МВР
07 юли 2022 | 22:52

Друми Георгиев, абе че оня гнусен мангал джизъсо с конските зъби къде драска по колизеумо е по убава от наша надка дойчева мангалка с грознио и гаден сурат.

Добави Коментар

Най-четени