Жените могат да полудеят от липса на секс

01 октомври 2011 | 19:55
82419
38
38

Нервната система на жените се нуждае от постоянен секс, показва ново проучване.

Статистиката сочи, че 45% от жените в зряла възраст правят секс редовно.

Останалите отдават цялата си енергия на кариерата, децата и хобитата си.

Опитвайки се да се концентрират върху "важните неща", дамите влошават сериозно сексуалния си живот.

Липсата на секс прави нежния пол по-агресивни, а други пък се затварят в себе си.

В резултат, жените се превръщат в кълбо от нерви, перманентно недоволни и лошо настроени.

Учените съветват, ако не можете да намерите любовта на живота си, просто поддържайте сексуални отношения с някой, който ви е приятен, пише БГНЕС.

Още по темата

Коментари

18 н
  03 октомври 2011 | 22:04 отговор
 

отивам да спасявам моята

 
17 ел
  03 октомври 2011 | 15:12 отговор
 

Аз пък като жена си признавам,че когато не правя секс ставам доста сприхава и може да се каже изнервена,но не мисля,че тази статия се отнася за всички жени,защото има и такива,които не обичат кой знае колко секса.Имам такива приятелки,а както се вижда и от предния коментар.Както се казва различни хора,различни идеали.

 
16 juletto
  03 октомври 2011 | 13:46 отговор
 

Ама как Ви хрумна това аз съм на 50 години имам съпруг и не съм правила секс повече от 3 години, но това не ме прави нито сърдита нито намусена. Напротив чувствам се прекрасно и съм винаги усмихната. Секса въобще не ми липсва и не чувствам нужда от него и не виждам причина да го практикувам защото се чувствам превъзходно така, а и съм пълноценен родител. Що за статии!

 
15 бат нереза
  03 октомври 2011 | 09:53 отговор
 

незадоволените дами, пишете ми на имейл 26santimetra@abv.bg и ще се погрижа да се чувствате винаги добре! ПС: Нали знаете, на мандръсана жена, цвеке не и требе!

 
14 Al
  03 октомври 2011 | 00:30 отговор
 

Ebal sum gi teq p*tki merizlivi.

 
13 до ком. 11
  02 октомври 2011 | 17:22 отговор
 

Извинявам се за повторенията на "това", "това", "това".... Трябваше да прочета написаното, преди да го изпратя.

 
12 до ROMINA
  02 октомври 2011 | 17:17 отговор
 

Няма такава дума "незнам". Научи се да пишеш!

 
11 до номер 8
  02 октомври 2011 | 17:17 отговор
 

А ти по каква логика реши, че като видиш намусена жена, в лошо настроение, това непременно се дължи на това? Според мен има много, ама многократно по-голяма вероятност, лошото им настроение да се дължи на това, че не се чувстват щастливи, че са се провалили в живота си, че не живеят живота, който искат, а са си представяли, че нещата ще са съвсем други; с една дума на разбити очаквания и мечти. И изобщо на мизерията, трудния живот в България, бедността, фактът, че не са омъжени за мъжете, за които биха искали, че не изглеждат така, както биха искали, че не водят този социален живот, който биха искали. Дори рекламата има в пъти по-голямо въздействие и заслуга за това тяхно перманентно неудовлетворение. Защото именно рекламата постоянно тика в очите на хората един начин на живот, който е лъскав, безгрижен, щастлив, но недостижим за повечето хора. Създава у нас нужди и потребности към предмети и неща, от които не бихме имали нужда иначе. И на фона на всичко лъскаво, скъпо, което виждаме по телевизията, на фона на скъпите цени по магазините, хората започват да се чувстват адски малки и незначителни, че не могат да си позволят тези неща и че цялата им месечна заплата се равнява на едната обувка на жените, които гледат по телевизията да речем. Нормално е такива неща да те смачкват, дори да не го осъзнаваш. Гледаш хубави къщи, красиви домове по телевизията и интернет, а твоя примерно на нищо не прилича. Трябва му ремонт, има мухъл, мазилката пада.. Сметките се трупат. Така че според мен сексът е на 30-40 място поне в причините за "лошото настроение". Не знам откъде-накъде ти хрумна, че непременно всяка жена в лошо настроение, е в такова защото не правила секс. Пълни глупости.

 
10 999
  02 октомври 2011 | 13:06 отговор
 

Липсата на секс на е добра нито за мъжете ,нито за жените.Но май е за предпочитане от секса с нежелан партньор,от секса по задължение.Е,природата в случая е дала на мъжете винаги да стигат до еякулация и да се чувстват донякъде удовлетворени,докато при жените нещата в секса са далеч по-тясно свързани с емоциите.Нека престанем да гледаме на секса като спорт-колко пъти седмично и по колко пъти,или като част от задълженията,а да се стремим към секс с истински любим човек-само така той е пълноценен и окриляващ.

 
9 kruf.dr
  02 октомври 2011 | 12:53 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени