Жените могат да полудеят от липса на секс

01 октомври 2011 | 19:55
82420
38
38

Нервната система на жените се нуждае от постоянен секс, показва ново проучване.

Статистиката сочи, че 45% от жените в зряла възраст правят секс редовно.

Останалите отдават цялата си енергия на кариерата, децата и хобитата си.

Опитвайки се да се концентрират върху "важните неща", дамите влошават сериозно сексуалния си живот.

Липсата на секс прави нежния пол по-агресивни, а други пък се затварят в себе си.

В резултат, жените се превръщат в кълбо от нерви, перманентно недоволни и лошо настроени.

Учените съветват, ако не можете да намерите любовта на живота си, просто поддържайте сексуални отношения с някой, който ви е приятен, пише БГНЕС.

Още по темата

Коментари

8
  02 октомври 2011 | 10:52 отговор
 

...съвсем вярно си е, колкото и да отричате. Никой от вас ли не се е срещал със зла жена, която работи с хора? Касиерката в магазина, някоя леля в градския транспорт, която сумти и т.н. За съжаление тези жени са много. А причината е липса на здраво ...... Повечето жени сами си причиняват тази липса, като се занимават с други глупости, мислейки си, че са по-важни от любовта-вместо да се приберат вкъщи, висят в офиса до късно и се подмазват на шефа, съответно като се приберат са прекалено изморени за да се занимават с децата си, та какво остава за секс...Хубавият секс нарежда хормоните и прави жените креативни и щастливи :) Разбира се, има изключения. Познавам изключителни жени, които не се занимават често със секс, креативни и усмихнати...но както казах, това са изключения. Преобладават намусените и сумтящи "лелки"

 
7 ROMINA
  02 октомври 2011 | 10:07 отговор
 

Незнам кой, и как стигна до това умозаключение,но е напълно НЕВЯРНО.Жената може да страда от липсата на любов,но не и на секс.Природата е създала този физически акт при всяко живо създание с една цел:Възпроизводство за запазване на вида.Това, че човек прави секс и за удоволствие,е друго нещо.Никое животинче не е полудяло за това,че прави секс само два пъти в годината.И често сме изумени за това,какъв съвършен ред цари в животинският свят....за сметка на хаоса в живота на "разумният" ЧОВЕК.Много често хората избиват чрез секса комплексите си,и тоталната си неудоволетвореност от живота.Не казвам че съм против секса за удоволствие,но това пак е строго индивидуално.Защото секса без любов,е прост физически акт който носи след себе си много негативи.Човек е благословен от природата с ЛЮБОВТА във всичките и измерения.От нея започва всичко....от нея се ражда новият живот.Когато една жена е създала този живот,нейните приоритети се пренареждат.За мъжете не говоря.....те си остават примати ръководени от нисши инстинкти.Те смятат че това е мястото на което трябва да се докажат."Всички страсти са добри когато човек господарува над тях, и всички са лоши когато им се подчинява".Така че, не приписвайте всички негативи които поема една жена в този живот, на липсата на секс.Най-малко е несериозно.

 
6 аз
  02 октомври 2011 | 01:30 отговор
 

Много сте зле , ако мислите че липсата не секс проявява еднакви симптоми при мъжете и жените :)

 
5 някой
  02 октомври 2011 | 00:17 отговор
 

Това е много тъпо и със сигурност е писано от мъж.Мъжете обожават да уличават жените в лудост,особено изнасилвачите.Поради тази причина през 20-те години на миналия век жените са били масово пращани по лудници и лекувани с електрошокове.Силният пол използва всеки удобен случай,за да припище невменяемост на жените.Жалка работа.

 
4 Tara
  01 октомври 2011 | 23:57 отговор
 

Идеята че липсата на секс прави жените нервни идва от викторианската епоха и е пълна глупост. И жените, и мъжете имат нужда от редовен секс, а за агресивността и нервността има много други причини освен липсата на секс.

 
3
  01 октомври 2011 | 23:56 отговор
 

do komentar 2 i do statiqta;FUCK OFF

 
2 Devil_ka
  01 октомври 2011 | 23:22 отговор
 

не съм съгласна с предишния коментар, защото наистина имам лични наблюдения и ако не на 100%, то поне на 99% това е истина

 
1
  01 октомври 2011 | 21:58 отговор
 

Не знам до колко е достоверно това проучване и от къде точно идва информацията, но това е абсолютна тъпотия.

 

Добави Коментар

Най-четени