Автор
Woman.bg

Жените не обичат изненади от партньорите си

Британките не обичат изненади от партньорите си, особено романтични уикенди, показва ново изследване, предаде БГНЕС.

То установило, че 60 на сто от жените мразят изненадите, а една трета признават, че биха се подразнили, ако партньорът им ги отведе на неочаквана ваканция, защото нямат никакво време да се подготвят.

Изследването показало, че типичната жена иска да бъде предупредена седем дни и 11 часа преди планираната дори най-кратка ваканция, за да може да планира облеклото си (с поне три обиколки по магазините) и да си уреди отпуск от работното място.



Ключовите дейности преди отпътуването включват процедури по разкрасяване, отмяна на предишни ангажименти и уверяване, че всички основни неща са приготвени. Изследването, поръчано от авиокомпанията "Бритиш Еъруейз", установило, че според жените за кратки ваканции са необходими поне девет облекла, а 40% заявили, че забравянето на ключ би развалило почивката им.

Изследването показало още, че много дами няма нужда да се притесняват, че могат да бъдат изненадани с пътуване, тъй като според 40 на сто от участничките мисълта за романтично пътуване не би минала през ума на партньора им. Средностатистическите британки получават по два мили жеста от партньора си по време на връзката, а 25% от дамите казали, че представата на приятеля им за спонтанна изненада е поръчването на храна за вкъщи.