Автор
Woman.bg

Жените с по-малко опит са по-щастливи в брака

Ново американско проучване показва интересни резултати относно жените и семейния живот. От направена анкета става ясно, че дамите, които са имали по-малко сексуални партньори преди сватбата, после се оказват по-щастливи в брака.

Резултатите са следните - 65 % от жените, които са имали само една сексуална връзка, преди да се омъжат, изпитват истинско щастие в семейния живот.

От друга страна се оказва, че многобройните сексуални забежки на дамите са опасни за традиционните семейни модели. Когато една дама има повече мъже, то тя не може да изпита истинска наслада за дълъг период от време само с един. В семейството такъв тип дами често пъти са сприхави, раздразнителни и изискващи от мъжете до себе си. Скоро след започване на връзката идва и краят ѝ.

Още едно любопитно заключение: Жените с по-малък сексуален опит намират повече щастие в брака. Те не са свикнали да сменят често половинките си и предпочитат съжителство за дълго време само с един човек, като поставят семейството на първо място.

Тези, които имат повече партньори обаче, имат обяснение за това, като смятат, че дамите само с един предбрачен партньор просто нямат база за сравнение и поради тази причина се мислят за щастливи в брачната връзка.

Чувствайте се свободни да споделите мнението си по темата в коментарите долу!