Жените вече ще тренират за оргазми

22 октомври 2014 | 10:46
4829
1
1

Жените често ходят на пилатес, йога или фитнес, но едва ли на мъжете би им харесало половинката им да има личен треньор за оргазми.

За щастие този "личен треньор" работи на батерии и може да се събере в джоба, розов е и вероятно не би представлявал проблем за нито един мъж.

Проучване показва, че повече представители и на двата пола единодушно се съгласяват, че женският оргазъм е доста сложна тема и трудно достижимо явление. Статистиката показва, че около три четвърти от жените стигат до върха и удоволствието им трае по-малко от шест секунди, докато оргазмът с голямото "О" е почти недостижим.

Краткотрайното удоволствие за жените вече остава в миналото, благодарение на първото устройство, което ще "тренира" дамите да достигат до екстаз. Изглежда този уред е наистина необходим за слабата половина от човечеството, за които статистиката твърди, че около 11 на сто от никога не са имали оргазъм.

Устройството използва вибрации, които служат на жената като пътна карта в каква посока да се движи, за да изпитат дългоочакваната наслада. Обучението не съкращава времето, което ви е нужно, за да стигнете до края, но засилва интензитета на удоволствието, което ще изпитате.

Четете още: Повечето жени имат резервен вариант за съпруг

Още по темата

Коментари

1 InternetPari
  22 октомври 2014 | 19:05 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$ДОЛАРИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. ------------------------------ P A R I N E O B U X - F R E E - B G

 

Добави Коментар

Най-четени